|

Aynı depoyu 2 saat içinde 3 defa soydular

İstanbul Sultangazi'de bir ayakkabı deposuna gelen 4 şüpheli 2 saat içinde aynı yeri üç defa soydu. Firma sahibi, deponun 3 defa soyulduğunu ve toplam zararlarının yaklaşık 80 bin TL olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
13:04 - 7/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:26 - 7/11/2018 Çarşamba
DHA
Depodaki hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Depodaki hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, Sultangazi'nin Malkoçoğlu Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta pazar günü sabah saatlerinde meydana geldi.

Bir ayakkabı fabrikasının depo bölümünün kilitlerini levye ile kıran 4 hırsız, 2 saat için aynı yeri üç defa soydu. Firma sahibi Ali Eroğlu, depoya geldiğinde kapı kilitlerinin kırıldığını fark etti. İçeriye giren adam onlarca ayakkabı kolisinin çalındığını anlayınca durumu polise ekiplerine haber verdi.

Polis ekipleri iş yerine ait güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Bu sırada gece bekçisinin de ifadesine başvuran polis çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.

"80 bin TL zararımız var"

Firma sahibi Ali Eroğlu, deponun 3 defa soyulduğunu ve toplam zararlarının yaklaşık 80 bin TL olduğunu söyledi.

Gece bekçisinin mesaisinin bittikten sonra hırsızlık olayının gerçekleştiğini ifade eden Eroğlu, "Gece bekçisinin mesaisi bittikten sonra deponun önüne geliyorlar. Sessiz ve sakin bir şekilde deponun kilitlerini kırıyorlar. Plakası çalıntı olan minibüsle 3 defa hırsızlık olayını gerçekleştiriyorlar. Toplamda içinde 1200 çift ayakkabı bulunan 150 koli çaldılar" dedi.

#Ali Eroğlu
#İstanbul
#Sultangazi
5 yıl önce