|

Babacan: Cumhurbaşkanımız başını ortaya koydu

Bir dizi temaslarda bulunmak için Şanlıurfa'ya gelen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'de ciddi bir muhalefet sorunu olduğunu söyledi. Ana konularından bir tanesi de çözüm süreci olduğunu kaydeden Ali Babacan, Cumhurbaşkanı'nın çözüm süreci için başını ortaya koyduğunu belirtti.

Yeni Şafak
14:31 - 17/05/2015 Pazar
Güncelleme: 11:37 - 17/05/2015 Pazar
IHA

Şanlıurfa'da bir restoranda, Şanlıurfa Ak Parti yönetimi ve Şanlıurfa Milletvekili adayları ile bir araya gelen, Genel Başkan Yardımcısı Ali Babacan, çözüm sürecine yönelik açıklamalarda bulunup muhalefeti eleştirdi.



Ana konularından bir tanesi de çözüm süreci olduğunu kaydeden Ali Babacan, Cumhurbaşkanı'nın çözüm süreci için başını ortaya koyduğunu belirterek, şunları söyledi:


“CUMHURBAŞKANIMIZ ÇÖZÜM SÜRECİ İÇİN BAŞINI ORTAYA KOYDU"


“Bakın Sayın Cumhurbaşkanımız, Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan gerçekten yıllar önce güzel bir teşhis arkasından da, çok kararlı ve güçlü bir iradeyle uygulama ve çözüm bulma konusunda büyük gayret vererek, ben bu işe başımı koydum dedi. Bu çok önemli bir adımdır. Yani en üst seviyeden siyasi iradeyle bu meseleyi biz çözeceğiz kararını, samimi bir şekilde söylemesi ve uygulaması son derece önemlidir. Aslında yaptığımız şu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, temel ve hak özgürlüklerinden doyasıyla yararlanabilmelerini sağlamak. Dünyanın en ileri demokratik standartları neyse, Türkiye zaten bunu kendine bir hedef edinmiş. Bu hedefin gereğini zaten insanımızın hak etiği ortamı ülkemizde oluşturmak".

#erdoğan
#ali babacan
#ali babacan çözüm süreci
9 yıl önce