|

Bahçeli: Türk bayrağı Kandil'e dikilmeli

MHP Lideri Bahçeli, bölge istişare toplantısı kapsamında Kayseri'de partililerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada FETÖ'nün oyunlarını tüm Türkiye'nin birlikte bozduğunu ifade ederek, "Bozkurt gibi direnç gösterdik, içimizi yeltenenleri püskürttük" ifadesini kullandı. Bahçeli ayrıca, Kandil'in terör örgütünden temizlenerek Türk bayrağının oraya dikilmesi gerektiğini söyledi.

Yeni Şafak
16:40 - 7/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:56 - 7/06/2018 Perşembe
Yeni Şafak
MHP Lideri Devlet Bahçeli.
MHP Lideri Devlet Bahçeli.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin bölge istişare toplantısı kapsamında gittiği Kayseri'de önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Elbette bir olmalıydık. Türk milleti ortak paydasında buluşmalıydık. Ayrılığa dağınıklığa gerek yoktur. Mevzu bahis vatandır. Ters düşmeye yer yoktur. İttifak kurabilmenin kanuni altyapısı hazırlanmış ve hayata geçirilmiştir.

Varsın başkaları ihanet ittifakıyla avunsun. FETÖ ittifakından medet umsun. Varsın başkaları zillet ittifakına umut bağlasın.

Biz cumhur diyeceğiz, cumhuriyet diyeceğiz, biz Türkiye’nin ittifak ve iradesiyle hepsini şaşkına, alayını sudan çıkmış balığa çevireceğiz.

"Şarlatan anket şirketlerine bakmayın"

Şarlatan anket şirketlerinin hangi karanlık servisleri yaptığına bakmayınız.

Oy oranımızı az göstermek için kudurmuş gibi çalışan kokuşmuşlara milletimiz 24 Haziran’da şamarı indirecektir.

Fetöcüleri himaye eden Yunanistan Türkiye’nin sinir uçlarıyla oynamaktadır.

"Yunanistan sabrımızı çok zorlamamalı"

Bu son gelişmeler Fetö ile Yunanistan’ı işgal planında hem eşitlemiş hem de sabitlemiştir.

Ege adalarını istilaya yeltenen Yunanistan Türk milletini sabrını daha fazla zorlamamalıdır.

Menbiç konusunda ABD ile varılan uzlaşma umutları yeşertmiştir.

"Apolet konusu Edirne'de mi kulağına fısıldandı?"

Görüyorsunuz teröristten cumhurbaşkanı adayı bile çıkmıştır. Ortaklaşa af çağrısı yapmışlardır. Hatta CHP'nin trajikomik cumhurbaşkanı adayı Demirtaş'ın ziyaretine bile gitmiştir.

Aday İnce, şerefli Türk generalinin apoletlerini sökme aklını acaba teröristlerden mi almıştır? Edirne cezaevinde kulağına fısıldanan bu mudur? Bunlara acırsak acınacak duruma düşeriz. Gevşersek bedel öderiz. CHP kahraman Türk komutanlarının apoletlerini sökmek için hazırlık yaparken, cumhur ittifakı teröristlerin kanlı dişlerini tek tek sökecektir. CHP, PYD YPG'ye terörist diyemezken, cumhur ittifakı hainleri kabusla tanıştıracaktır.

"Erdoğan'ın yeniden seçilmesi elzemdir"

Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçimi elzemdir. Bunun yanında MHP'nin çok güçlü şekilde TBMM'de temsil edilmesi tarihi ve milli bir mükellefiyettir. Diyoruz ki insanımız için her şeye değer, haydi hep beraber... Ülkemiz için her şeye değer, haydi hep beraber, yine hep beraber. Başaracağız, oyunları bozacağız. Başaracağız, 24 Haziran'da yeniden doğacağız. Biz kardeşiz, biz Türk devletiyiz, Türk milletiyiz.

#Devlet Bahçeli
#MHP
#Kayseri
6 yıl önce