|

Bahçeli: Uykuları kaçacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 16 Nisan referandumu öncesi ilk mitingini Elazığ'da düzenledi. Bahçeli, "Bu 'Evet'ler anayasa değişikliğine dair bir maddeyi okumamış CHP Genel Başkanı'nın uykularını kaçıracaktır." dedi.

Yeni Şafak
14:23 - 18/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 18:22 - 18/03/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Bahçeli Elazığ'da.
MHP Genel Başkanı Bahçeli Elazığ'da.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilk mitingi için gitti Elazığ'da halka seslendi.



Bahçeli; "Türkiye kuşatma altındadır. Bin yıllık kardeşliğimizden rahatsız olan mihraklar içimizde kanlı nöbettedir. PKK saldırmaktadır. Maalesef şehadet haberleri alınmaktadır. Artık hailerin kökü kazınmalı. saklandıkları inleri yerle bir edilmelidir. Kahraman Mehmetçiğin El Bab'ta DEAŞ'ın kökünü söküp attığını gördük. Menbiç teröristlerin tutsağıdır."



"FETÖ silaha sarılmıştır. FETÖ din ve diyanet istismarıyla küfrün yanında yer aldılar. Türkiye böylesi bir ihaneti görmedi. Genelkurmay teslim alınmış, Polis Özel Harekat saldırıya uğtamıştı. MHP, zalime haine meydan okuyarak görevinin başındaydı. o geceyi hepimiz yaşadık. Şehadete inanmış, ölüme kafa tutmuş evlatlar onlara kafa tutmuştur. Türk milleti vatanına sahip çıktı. Türkiye uçurumdan el birliği ile kurtarıldı."



"Devleti ve vatanı kaybedebiliriz dedik. Tıkanıklığı açalım istedik. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesi ile hareket ettik. AK Partili ile 18 maddelik anayasa değişikliği konusunda anlaştık. İlkelerimizden taviz vermedik. Ülkülerimizden ayrılmadık."



"Hollanda yönetimi bu ülkede varlık mücadelesi sürdüren vatandaşlarımızın üstüne atlarını sürdü, itlerini saldı. Yürüyüşümüzün önüne taş koymak isteyenler 16 Nisan'da kaybedecektir. Hazmedemeyenler dağılacak 16 Nisan'da Türkiye kazanacaktır. Türk milleti muhteşem iradesi ile geleceğini şekillendirecektir. "



Kılıçdaroğlu'nun uykularını kaçıracak


"Bu 'Evet'ler anayasa değişikliğine dair bir maddeyi okumamış CHP Genel Başkanı'nın uykularını kaçıracaktır. Türkiye eyaletlere bölünecek diyorlar. tümden yalan, tümden iftiradır. Kırmızı çizgilerimizi aşmaya çalışanların alnını karışlayacağımız da iyi bilinmesi gerekir."



"16 Nisan'dan sonra meclis asli vazifesine kavuşacak. Yargı tekelleşmekten ve yanlı davranmaktan kurtarılacak. Tek adan olacak diyenlerin geçmişimizde hiç böyle bir anlayışın olmadığını bilmeleri gerekir. Türklüğün bekası için Evet, Türkiye için Evet. Yemin ettik dönmeyiz. Yemin ettik durmayız."




15 Temmuz'da Türkiye'yi Çanakkale ruhu kurtar


"Kaleyi içten yıkmak için gayri milli zihniyetlerle hareket etmektedirler. 15 Temmuz'da karşımıza çıkanlar dün Çanakkale'ye dökülenlerin kalıntılarıdır. İstklal marşımızın susmasını, ezanımızın kesilmesini kardeşliğimizin bozulmasını asla sineye çekemeyiz. Çünkü biz Türk milletiyiz. 15 Temmuz'da Türkiye'yi Çanakkale ruhu kurtarmıştır."



"Papaza kızıp oruç bozmayacağız. Ezik durmak, boyun bükmek yok. Önümüze bakacağız. El ele omuz omuza olacağız."







#Devlet Bahçeli
#MHP
7 yıl önce