|

Bahçeli'den Erdoğan'a cevap

Azerbaycan'ın başkenti ​ ​Bakü'de düzenlenen Avrupa Oyunları açılış töreni dönüşü basın mensuplarına seçim ve koalisyon kurma konusunda açıklama yapan Erdoğan'a ilk cevap MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi.

Yeni Şafak
16:13 - 14/06/2015 Pazar
Güncelleme: 16:44 - 14/06/2015 Pazar
Diğer

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Avrupa Oyunları açılış töreni dönüşü basın mensuplarına seçim ve koalisyon kurma konusunda açıklama yapan Erdoğan'a ilk cevap MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Parti liderleri ile görüşeceğini söyleyen Erdoğan'a cevap veren MHP lideri Bahçeli "Cumhurbaşkanı'nın görevlendirdiği liderle görüşürüm" dedi.



4 LİDERLE HAFTAYA GÖRÜŞECEĞİM


Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Avrupa Oyunları açılış töreni dönüşü basın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan bir an önce hükümetin kurulması gerektiğini belirtmişti. Erdoğan açıklamasında “Belirsizlik uzun sürmemeli. Görevlendirmeyi yapmadan önce liderlerle görüşmek gibi bir planım var. Her birini ayrı ayrı davet edip sürece ilişkin görüşlerini almak istiyorum. Kendilerini önümüzdeki hafta davet edebilirim" ifadelerini kullanmıştı.




#devlet bahçeli
#son dakika haberleri
#devlet bahçeli koalisyon
9 yıl önce