|

Bakan İslam'dan Özgecan açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Hayatının baharında cinayete kurban giden Özgecan'ımızın acısı hala içimizde. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak bugün başlayan Özgecan Aslan davasına müdahiliz, davanın takipçisiyiz" dedi. ​

Yeni Şafak
14:37 - 12/06/2015 Cuma
Güncelleme: 12:03 - 12/06/2015 Cuma
IHA
Gündem
Gündem

Mersin'in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın 3 katil zanlısı yargılanma sürecine ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açıklama yapan Bakan İslam, "Hayatının baharında cinayete kurban giden Özgecan'ımızın acısı hala içimizde. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak bugün başlayan Özgecan Aslan davasına müdahiliz, davanın takipçisiyiz" dedi.



Bakanlık olarak öncelikli hedeflerinin kadına yönelik şiddeti durdurmak, şiddeti ortadan kaldırmak olduğunu belirten İslam, "Devlet olarak, toplum olarak bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Yavrularımıza aydınlık bir gelecek için şiddete karşı güç birliği yapmalıyız. Allah bir daha hiçbir ana babaya evlat acısı göstermesin" ifadelerini kullandı.






#Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam
#Özgecan Aslan
#açıklama
9 yıl önce