|

Erdoğan'dan 'Kızıl Elma' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Ankara Sanayi Odası Ödül Töreni'nde konuştu. Afrin harekatı ile ilgili önemli mesajlar veren Erdoğan, "İstikamet neresi?" sorusuna "Kızıl Elma" cevabını veren genci hatırlatarak "Evet, bizim bir kızıl elmamız var" dedi.

Yeni Şafak
09:00 - 23/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Ankara Sanayi Odası Ödül Töreni'nde konuştu. Afrin harekatından geri adım atılmayacağını belirten Erdoğan, Mehmetçik'e Ordunun Duası şiiriyle seslendi. Erdoğan konuşmasında Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçik'in muhabirin 'İstikamet neresi?' sorusuna verdiği cevabı hatırlattı. Erdoğan'ın konuşması şöyle:


Hain projenin nihai hedefinin Türkiye olduğunu anlamamak için aptal olmak gerekir. Bu ülkede kimse saf değil, aptal da değil.

Afrin operasyonumuza vatandaşlarımızın tamamı çok büyük destek veriyor. Camilerde edilen dualar, yolda Mehmetçik'i durdurup anlından öpenler, nice güzel hadiseye şahit oluyoruz. Diyor ya 'Nereye gidiyorsun' sorusuna cevap 'Kızıl Elmaya gidiyoruz' evet, bizim bir kızıl elmamız var. Bunu yaklaşık bir ay kadar önce de açıklamıştım. Biz o hedefe doğru gidiyoruz. Buradan kahraman askerlerimizi Mehmet Akif'in şiiri ile selamlıyorum.


#erdoğan
#kızıl elma
6 yıl önce