|

Bursaspor'da büyük hayal kırıklığı

Bursaspor’da başkan Recep Bölükbaşı’nın seçim öncesinde verdiği vaatleri yerine getirememesi camiadan yoğun tepki topluyor.

Yeni Şafak
15:24 - 6/06/2015 Cumartesi
Güncelleme: 12:27 - 6/06/2015 Cumartesi
IHA

Yeşil-beyazlı kulüpte başkanlığa seçilirken birçok açıklamalarda bulunan Bölükbaşı'nın söylediklerinin hiçbirisinin yerine getirilmemesi taraftarlar tarafından tepki topladı. Seçim öncesinde iddialı açıklamalar yapan ve ligi dördüncü sırada bitireceklerini, kupayı da alacaklarını iddia eden Bölükbaşı başkanlığındaki Bursaspor, camiaya hayal kırıklığı yaşattı. Ligde 6. sırada yer alan ve kupayı da kaybeden yeşil-beyazlı ekip, Avrupa kupalarına katılamama cezasını çekme fırsatını kaçırdı. Yeşil-beyazlılar bir sonraki sezon Avrupa bileti alsa bile, cezasından dolayı katılamayacak.



ŞENOL GÜNEŞ VE FERNANDAO'NUN SÖZLEŞMELERİ UZATILMADI

Öte yandan her fırsatta Fernandao'nun takımda kalacağını ve teknik direktör Şenol Güneş ile de 10 yıllık sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Bölükbaşı, bu sözleri de yerine getiremedi. Brezilyalı golcü Fernandao'nun Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilirken, teknik direktör Şenol Güneş ise kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Bunun üzerine Bursaspor yönetimi teknik direktörlük konusunda alternatif isimlere yöneldi.



“PENALTILARI BAKAMBU ATSAYDI”

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon attığı 22 golle gol krallığını elde eden ve birçok kulübün transfer listesinde yer alan Fernandao hakkında şok ifadeler kullanan Bölükbaşı, “Fernandao'nun maliyeti ve katkısı ortada, penaltıları Bakambu kullansa gol sayısı Fernandao'dan daha fazla olacaktı” dedi.



“BU KADROYLA BUNU PEK ÇOK ANTRENÖR YAPABİLİR”

Bu sezon yeşil-beyazlı takıma oynattığı futbolla takdir toplayan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş için de küçümser ifadeler kullanan başkan Recep Bölükbaşı, “Şenol hoca ile de devam etme arzusundayız ama ayrılmak isterse yapacak bir şey yok. Bu sene aldığımız derece ortada. Bu kadroyla bunu pek çok antrenör yapabilir” şeklinde konuştu.



SPONSOR KONUSUNDA SOMUT GELİŞME YOK

Ayrıca Bölükbaşı, stadyum isim hakkı ve forma sponsorluğu konusunda seçim öncesinde Lacoste firması ile anlaştığını ve 29 Mayıs'ta yetkililerin Bursa'ya geleceğini söylemişti. Bu konuda da her hangi bir somut adımın atılmaması tepkilere yol açtı.



#bursaspor
#recep bölükbaşı
#şenol güneş
#fernandao
9 yıl önce