|

Bursa'da uyuşturucu operasyonları: 5 tutuklama

Bursa'da düzenlenen üç farklı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Yeni Şafak
19:08 - 7/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:11 - 7/12/2017 Perşembe
AA
Arşiv
Arşiv

Bursa'da düzenlenen üç ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde durdurdukları otomobilde bir miktar esrar ele geçirdi. Otomobilde bulunan M.S'yi gözaltına alınan ekipler, şüphelinin evinde yaptıkları aramada çeşitli düzeneklerle Hint keneviri yetiştirildiğini belirledi ve 375 gram esrar, 38 kök Hint keneviri, hassas terazi ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde uyuşturucu satışı yaptığı öne sürülen şüphelilerin ikametlerine de operasyon düzenleyen ekipler, G.Ö, B.E, S.K, H.Ö, A.A. ve G.A'yı gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda bir miktar sentetik kannabinoid ile esrar bulundu.

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen N.A ve R.B'nin bulunduğu otomobili Beşyol mevkisinde durduran polis ekipleri, araçta 487 gram metamfetamin ele geçirdi ve şüphelileri gözaltına aldı.

Şüpheliler M.S, G.Ö, B.E, S.K, H.Ö, A.A, G.A, N.A. ve R.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan M.S, R.B, G.Ö, S.K. ve B.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

#Bursa
#uyuşturucu operasyonu
6 yıl önce