|

Bursa’yı birbirine katan araç: Polis aracına çarpıp alev topuna dönünce durdurulabildi

Bursa’da polis ekiplerinin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçan araç yaklaşık 150 kilometre süren kovalamacanın ardından polis aracına çarptıktan sonra bariyerlere vurarak alev aldı. Araca koşan ekipler, iki şüpheliyi yanan araçtan çıkarırken, kazada bir polis memuru ise kolundan yaralandı.

07:40 - 23/02/2021 Salı
Güncelleme: 07:49 - 23/02/2021 Salı
IHA
Bursa’da polisten kaçan şüphelileri kenti birbirine kattı, ekip aracına ve bariyerlere çarpan araç alev aldı.
Bursa’da polisten kaçan şüphelileri kenti birbirine kattı, ekip aracına ve bariyerlere çarpan araç alev aldı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre devriye gezen polis ekipleri 41 LD 044 plakalı araca dur ihtarında bulundu. Polislerin dur ihtarına uymayan araç hızla kaçmaya başladı.


İKİ ŞÜPHELİ YANAN ARAÇTAN ÇIKARILDI

3 ilçe değiştiren araç, 150 kilometrelik kovalamacanın ardından Nilüfer İlçesi Görükle Otoban üzerinde barikat kuran polis aracına çarptı, daha sonra bariyerlere saplanıp alev aldı. Araca koşan ekipler, 2 şüpheliyi yanan araçtan çıkardı.


Hafif yaralı olan Oğuzhan A. ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Üzerinde uyuşturucu madde bulunan Ferhat A. ise emniyete götürüldü. Alev topuna dönen araç itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken Bursa-İzmir otoyolu ise kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.


BİR POLİS MEMURU YARALANDI

Yanan aracın yoldan çekilmesiyle yol yeniden trafiğe açıldı. Olayda bir polis memuru kolundan yaralanırken, ekip aracı büyük zarar gördü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#Bursa
#Polis
#Oğuzhan A.
3 yıl önce