|

Çanakkale Belediye Başkanı 18 Mart törenlerinde konuşturulmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili Belediye Meclis üyesine saygısızca ifadeler kullanan Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan'ın, 18 Mart törenlerinde konuşturulmayacağını açıkladı. Erdoğan, "Kalkıp da orada bir hanımefendiye sen bu şekilde saygısızlık yaparsan, onu salondan kovarsan, kusura bakma biz de sizi kovulması gereken yerden kovarız" dedi.

Yeni Şafak
12:01 - 13/10/2017 Cuma
Güncelleme: 12:15 - 13/10/2017 Cuma
Yeni Şafak
Çanakkale Belediye Başkanı, AK Partili üyeye karşı küstah tavırlarıyla tepki çekmişti.
Çanakkale Belediye Başkanı, AK Partili üyeye karşı küstah tavırlarıyla tepki çekmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili Belediye Meclis üyesi Tülay Ömercioğlu'na karşı saygısızca ifadeler kullanan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a sert tepki gösterdi. Erdoğan şunları söyledi:

"Bakın şimdi Çanakkale'nin Belediye Başkanı ciddi bir terbiyesizlik yaptı. Hani bunların kadınlara saygısı vardı? Seçilmiş bir meclis üyesini sesini kes, çık konuşma... Sen bunu nasıl dersin? Sen bunu mu yaptın? 18 Mart geliyor. Ben şimdiden talimatı verdim. Bu belediye başkanını 18 Mart'ta Çanakkale törenlerinde konuşturmayacaksınız. Oradaki düzenlemenin faili hükümettir. Havalimanına gelip karşılama bizi. Önce demokrasi terbiyesini bilmen lazım! Kalkıp da orada bir hanımefendiye sen bu şekilde saygısızlık yaparsan, onu salondan kovarsan, kusura bakma biz de sizi kovulması gereken yerden kovarız."



#Ülgür Gökhan
#Recep Tayyip Erdoğan
#Çanakkale
#18 Mart
7 yıl önce