|

Cezaevindeki FETÖ'cüler darbeyi biliyormuş

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklu bulunan bir grubun, 14 Temmuz günü cezaevi görevlilerini tehdit ettiği ortaya çıktı. Grubun, görevlilere, "Tüm yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz. Artık sizin devriniz kapanıyor. Bugün elinizden gelen her şeyi yapın. Yarın bu fırsatı bulamayabilirsiniz" dedikleri belirtildi.

Yeni Şafak
10:12 - 5/08/2016 Friday
Güncelleme: 07:23 - 5/08/2016 Friday
Diğer

FETÖ'nün darbe girişiminden bir gün önce, Erzurum F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan FETÖ/PDY mensuplarının, 15 Temmuz'dan haberdar oldukları ortaya çıktı.



17-25 Aralık sürecinden bu yana FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklu bulunan bir grubun, 14 Temmuz günü cezaevi görevlilerini tehdit ettiği belirtildi.



Grubun, "Tüm yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz. Artık sizin devriniz kapanıyor. Bugün elinizden gelen her şeyi yapın. Yarın bu fırsatı bulamayabilirsiniz. Tek tek hesap vermeye hazır olun" dedikleri ortaya çıktı. Habertürk'ün haberine göre, Erzurum Cumhuriyet Savcılığı'nın bu gelişme üzerine tutuklu FETÖ şüphelileri hakkında soruşturma başlatmaya hazırlandığı öğrenildi.






#FETÖ
#Erzurum
8 years ago