|

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Muharrem İnce'yi satmadık partimizde bu yoktur

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin "Seçim gecesi beni niye sattın?" sorusuna yanıt verdi. Böyle bir şeyin söz konusu olmadığını savunan Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi’nde kimse satılacak duruma düşmez. Partinin geleneğinde de örfünde, âdetinde de bu yoktur. Bu kadar!" dedi.

10:12 - 12/07/2021 Pazartesi
Güncelleme: 10:24 - 12/07/2021 Pazartesi
Diğer
Kemal Kılıçdaroğlu
Kemal Kılıçdaroğlu
Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde CHP yönetiminin "Başımıza bela mı edeceksin, neden bu kadar gösteriyorsunuz?" diyerek sansür uygulattığı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na
"Seçim gecesi beni niye sattın?"
diye sormuştu.
Tekirdağ'da konuşan İnce, Kılıçdaroğlu'na yönelik
"Seçim gecesi beni niye sattınız? Niye 12 bin sandığa gözlemci koymadınız. Neden sistemi çökerttiniz? Neden bana sonuçları vermediniz? Neden bana oy vermediniz? Gel bunları tartışalım. Madem demokratsın, önce gel benimle bir tartış"
ifadelerini kullanmıştı.

"CHP'de kimse satılacak duruma düşmez"

Cumhuriyet Gazetesi'nden İpek Özbey'e konuşan Kılıçdaroğlu, "Muharrem İnce, 'Benim afişlerimi dağıtmadılar, Hazine’den aldıkları parayı harcadılar, oy vermediler', 'Neden beni sattınız' dedi. Sattınız mı?" sorusuna yanıt verdi.


Böyle bir şeyin söz konusu olmadığını savunan Kılıçdaroğlu
, "Cumhuriyet Halk Partisi’nde kimse satılacak duruma düşmez. Partinin geleneğinde de örfünde, âdetinde de bu yoktur. Bu kadar!"
dedi.
#muharrem ince
#kemal kılıçdaroğlu
#seçim
#sattınız
#chp
#cevap
3 yıl önce