|

CHP'li Çalışkan yine alay konusu oldu

Radikal Gazetesi yazarı ve akademisyen Koray Çalışkan yine attığı tweetle alay konusu oldu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından bir otobüsün emniyet şeridinde gittiğini öne süren Çalışkan'ın paylaştığı fotoğrafa göre çeken kişinin bulunduğu araç da hemen arkasında yer alıyor.

Yeni Şafak
12:04 - 20/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 12:34 - 20/07/2015 Pazartesi
Diğer

Bayram tatili sonrası şehirlerarası yollarda büyük yoğunluk yaşanırken CHP'li Koray Çalışkan, Radikal Gazetesi yazarı CHP'li Koray Çalışkan attığı tweetle alay konusu oldu.



Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından bir otobüsün emniyet şeridinden gittiğini öne süren Çalışkan'ın paylaştığı fotoğrafa göre çeken kişinin bulunduğu araç da hemen arkasında yer alıyor. Bu durumda fotoğrafın çekildiği araç da emniyet şeridinde seyir halinde ya da iki araç da emniyet şeridinde değil.



Çalışkan'ın paylaştığı diğer fotoğrafta ise emniyet şeridinde giden bir otobüs yer alıyor. Ancak bu otobüsün iddia ettiği firmaya ait olmadığı açıkça görülüyor. Çalışkan'in #MetroTurizmeBinmiyoruz tagını kullanması ise dikkat çekti. Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'ün adı Fetullah Gülen grubunun kirli oyun ve kumpaslarını dile getirmesiyle gündeme gelmişti.







#Koray Çalışkan
#CHP
#tweet
#twitter
9 yıl önce