|

CHP’li Vekile yumruk

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Edremit'teki şehit cenazesinde bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/04/2016 Salı
Güncelleme: 20:48 - 4/04/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

CHP Milletvekili Tüm, Nusaybin'de şehit olan ve Edremit'te toprağa verilen şehit Uzman Çavuş Aycan Özdilli'in cenaze törenine katıldı. Mezarlıkta bir kişi Tüm'e tepki gösterip yumrukla saldırdı. Milletvekili Mehmet Tüm partililerin müdahalesiyle daha fazla darbe almaktan kurtulanTüm'ün sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü, ardından taburcu edildi.



KİMSENİN BURNU KANAMASIN


Yaşanan olayla ilgili konuşan CHP'li vekil Tüm, “Önce Balıkesir merkezde bir şehit cenazesine katıldım. Daha sonra Edremit'e gidip mezarlıkta şehit kardeşimizin yakınlarına taziyelerimi ilettim. Mezarlıkta bir kişi “Teröre siz destek veriyorsunuz. Hangi yüzle bu cenazeye geldin” diyerek yumruk salladı. Yumruk yanağıma geldi. İnsan yaşananlardan dolayı üzülüyor. Sanki CHP teröre destek veriyormuş gibi hedef gösteriliyoruz. Bu nedenle önce Düzce İl Başkanı, şimdi ben saldırıya uğradım. Biz hiçbir vatan evladının burnunu kanamasını bile istemiyoruz. Yaşanan olaydan dolayı üzüntü duydum” dedi.



NUSAYBİN'DE ŞEHİT OLMUŞTU


Mardin'in Nusaybin ilçesinde, güvenlik güçlerinin operasyon yaptığı binada tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bina çökmüş,enkaz altına kalan Jandarma Özel Harekatçılar Bekir Kelleci, Mehmet Polat, Aycan Özdil, Atilla Kaya, İbrahim Akdemir ile Özel Harekat Polisi İsrafil Kargı şehit olmuştu.


#Mehmet Tüm
#Uzman Çavuş Aycan Özdilli
8 yıl önce