|

CHP’nin hayalinde bile yok

MHP lideri Bahçeli, ‘Beş bin ülkücü Kerkük için hazır’ sözlerini eleştiren CHP’ye tepki gösterdi: Bizim bu konuda ortaya koyduğumuz görüşler CHP’nin ne hayalinde var, ne hülyasında var, ne rüyasında var. O bakımdan bizi anlayamazlar.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/10/2017 Cuma
Güncelleme: 01:58 - 6/10/2017 Cuma
Yeni Şafak
MHP lideri Bahçeli, ‘Beş bin ülkücü Kerkük için hazır’ sözlerini eleştiren CHP’ye tepki gösterdi
MHP lideri Bahçeli, ‘Beş bin ülkücü Kerkük için hazır’ sözlerini eleştiren CHP’ye tepki gösterdi

MHP lideri Devlet Bahçeli, Manisa’da Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin açılışının ardından Ankara dönüşü bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı.

(5 bin ülkücü hazır tartışmaları) Bizim bu konuda ortaya koyduğumuz görüşler CHP’nin ne hayalinde var, ne hülyasında var, ne rüyasında var. O bakımdan bizi anlayamazlar. Ama biz kişi kurum ve kuruluşlar bu gelişmeler karşısında ortaya koyacağa tavra göre değerlendirme yaptığımızda vazgeçemeyeceğimiz konular olduğundan en az beş bin ülkücü öyle bir konuda hazır olarak beklemektedir diyoruz. Neyi beklediğimizi de söylersek... Anlaşılır bir cümle. O bizi eleştiren yazarlar malum kişiler. Melek olsak şeytan gibi gösterirler. MHP, en az beş bin ülkücünün hazır olarak beklemesini ifade ederken konuya vurgulama yapıyor. TSK’nın yerine geçeyim demiyor. Konu çok önemli. Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda Kerkük üzerinde ülkücülerle buluşmanın ilk adımını atacağız.

ÜRETTİKLERİ BİR POLİTİKA YOK

(CHP’nin izlediği politika) CHP’nin ürettiği bir politika gözükmüyor. Özellikle 15 Temmuz sonrası bir çok olay karşısında ürettiği bir politika gözükmüyor. Sadece mevcut yapılana karşı bir eleştiri yapmayı kendilerini güncel hale getirme gibi bir kurnazlık içerisine giriyorlar. Bu doğru değil. Ana muhalefet olarak çok daha tutarlı, çözüm üreten bazı tartışmalar karşısında kendisini uzakta tutan bir siyaseti takip etmesi lazım.

SİYASETEN AHLAKSIZLIK

(Partiden toplu istifa haberleri) Her gün bazı gazeteler MHP’de kişi bırakmadılar. Sanki istifa edenlerin toplam rakamı aldığımız oy kadar. Algı yönetimi yapılıyor. MHP tutarlı bir parti. YSK’ya ‘MHP’den istifa edenleri öncelikle bize bildirebilir misiniz?’ dedik. YSK da ‘bu bizim görevimizdir’ dediler. Bize bildirilenle gazetelerin yazdıklarının envanterini dökeceğiz. Yalan ve gerçekler diye. Dinar’da 594 üyemiz istifa etmiş ama gelen bilgi 500’ü bırak 94’ün de yarısı kadar. Bu siyaseten bir ahlaksızlık. 

#Devlet Bahçeli
#MHP
#CHP
7 yıl önce