|

Cinnet

Kadın cinayetlerine dün yenileri eklendi. Bir günde üç kadın koca cinayetine kurban gitti. Karaman’da Merve C. üç ay önce evlendiği eşi tarafından 9 yerinden bıçaklandı. Burdur’da da Pınar D. ayrı yaşadığı kocası tarafından öldürüldü. Kütahya’da ise cani koca çocuklarının gözü önünde eşini öldürdü.

Yeni Şafak
04:00 - 13/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:52 - 13/12/2014 Cumartesi
Yeni Şafak

Kadın cinayetleri hız kesmiyor. Karaman’da gözü dönmüş koca üç ay önce evlendiği eşini 9 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Benzeri bir olay da Burdur’da yaşandı. Burdur’da eşinden ayrı yaşayan genç kadın koca kurbanı oldu. Kütahya’da ise bir koca, barışmak için çağırdığı eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü. 


EVİNDE ÖLDÜRDÜ

Burdur’da da Heybeli Mahallesi’nde yaşayan Dursun D. (39), yaklaşık bir haftadır ayrı yaşadığı eşi Pınar D’nin (38) evine gitti. Burada henüz belirlenemeyen nedenle başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Pınar D, yere yığıldı. Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının öldüğünü belirledi. Cinayetin ardından kaçan Dursun D’nin bir süre sonra Gölhisar Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olduğu öğrenildi.


BARIŞMAK İÇİN ÇAĞIRDI

Kütahya’da ise Domaniç ilçesine bağlı bir beldedeki ilkokulda hizmetli çalıştığı ve yüzde 90 görme kaybı bulunduğu öğrenilen Muhittin G. (37), Antalya’da yaşayan boşandığı eski eşi Tuğba A’yı (30), barışmak istediğini söyleyerek, Kütahya’ya çağırdı. Gültepe Mahallesi Hisar Kalesi mevkisindeki çamlık alanda buluşan çift, burada oturup konuşmaya başladı. Barışma teklifini kabul etmemesi üzerine Muhittin G’nin, 9 yaşındaki kızlarının önünde 4-5 yerinden bıçakladığı kadını, daha sonra boğazını keserek öldürdü. Olay yerinden kaçan zanlı, daha sonra polise teslim oldu. Gözaltına alınan zanlının, olay sırasında elini kestiği, hastanede tedavisinin yapıldığı öğrenildi. 


Üç aylık eşe 9 bıçak darbesi

Karaman’da eşi tarafından bıçaklanan Merve C., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alacasuluk Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bıçaklanan Merve C. (22), kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren Merve C, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Önceki gün T.C, 3 ay önce evlendiği eşi Merve C. ile tartışmaya başlamış, kavgaya dönüşen olayda kadın bıçakla yaralanmıştı. T.C, sorgulanmak için getirildiği emniyet binası önünde, “eşinizi neden bıçakladınız” sorusuna, “Namus için” karşılığını vermişti.

#kütahya
#cinnet
#şiddet
#kadın
9 yıl önce