|

Çocuklar Bayrampaşa Çocuk Şenliğinde doyasıya eğleniyor

Bayrampaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği Çocuk Şenliğinde çocuklar doyasıya eğleniyor. Başkan Atila Aydıner de çocukların büyük mutluluk yaşadığı şenliğe katılarak onların sevincine ortak oluyor.

00:00 - 11/06/2022 Cumartesi
Güncelleme: 17:12 - 10/06/2022 Cuma
Yeni Şafak
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de çocukların sevincine ortak oluyor.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de çocukların sevincine ortak oluyor.

Bayrampaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Çocuk Şenliği düzenliyor. Okul bahçelerinde 19.30-22.30 saatleri arasında düzenlenen şenlikte; interaktif çocuk oyunları, çeşitli yarışmalar, illüzyon ve müzikli kukla gösterileri, müzik dinletisi, eğitici atölyeler, şişme eğlence parkurları, palyaço, yüz boyama ve kostümlü karakterler yer alıyor. Ayrıca festival boyunca çocuklara pamuk şeker, limonata, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram ediliyor.

“EĞİTİM KADAR EĞLENCE DE ÖNEMLİ”

Çocuk festivalinde konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı sona ermek üzere. Öğrencilerimiz yıl boyunca çok yoruldu. Sevgili yavrularımız için eğitim kadar eğlence de önemli. Çocuklarımızın eğlenmeleri ve stres atmaları gerekiyor. Bu düşünceyle toplam 12 gün sürecek güzel bir çocuk şenliği başlattık ve bunu büyük bir coşkuyla devam ettiriyoruz” ifadelerini kulandı. Başkan Atila Aydıner, şenlikte birbirinden renkli etkinliklerle gönüllerince eğlenen çocukların mutluluğuna ortak oldu.

#Bayrampaşa Belediyesi
#Atila Aydıner
#çocuk
#şenlik
2 yıl önce