|

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Duy sesimizi' diyen aile için devreye girdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman ziyaretinde kendisine bir mektup ulaştırarak yardım isteyen aileye sahip çıktı. Erdoğan, telefonla arayıp ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

Yeni Şafak
15:54 - 25/01/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:26 - 25/01/2018 Perşembe
IHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan Demir ailesine sahip çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Demir ailesine sahip çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tapucak Mahallesi'ndeki eski bir evde kirada oturan 39 yaşındaki Yaren Demir, 41 yaşındaki engelli eşi Recep Demir, doğuştan şeker hastası 9 yaşındaki oğlu Mustafa, gözleri ve kulaklarında rahatsızlığı olan 7 yaşındaki oğlu Kadir Mertcan Demir'e yardım elini uzattı. Erdoğan'ın aile ile görüşmesinin ardından Kadir Mertcan, Karaman Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.


AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Karaman Devlet Hastanesi başhekim odasında anne Demir ve oğlu Kadir Mertcan'ı ziyaret etti.


CUMHURBAŞKANI ARAYINCA, ŞAKA YAPIYORLAR SANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini telefonla aramasına şaşırdığını belirten Yaren Demir, şunları söyledi:

''Geçen salı günü akşam, evde eşim ve çocuklarımla otururken telefonum çaldı. Karşımdaki kişi Cumhurbaşkanının sekreteri olduğunu söyledi. Ben ilk başta inanmadım. Birisi bana şaka yapıyor zannettim. Çok şaşırdım. Cumhurbaşkanımızın sekreteri olduğunu söyleyen kişiye kendisinin sesini duymak istediğimi söyledim. Daha sonra telefonu Cumhurbaşkanımız aldı, göndermiş olduğum mektupları okuduğunu söyledi, çocuğumun durumundan konuştuk. Ben heyecandan ağlamaya başladım, o konuşmaya devam etti. Ama ben konuşamadım. Ellerim, ayaklarım tutmadı, heyecandan ağladım."

Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, PTT aracılığıyla da hesabına 7 bin lira para gönderdiğini ve tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söylediğini kaydetti.



#erdoğan
#Yaren Demir
6 yıl önce