|

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu Belediyesi'ni ziyaret etti. Erdoğan, cuma namazının ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kampüsünde Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerini taşıyan Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışına katıldı.

13:34 - 12/02/2021 Cuma
Güncelleme: 14:19 - 12/02/2021 Cuma
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de Hacı Ahmet Erdoğan Camii’nin açılışını gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de Hacı Ahmet Erdoğan Camii’nin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 günlük gezi ve inceleme programı kapsamında Rize’nin Güneysu Belediyesi’ni ziyaret etti. Halk tarafından sevgi gösterileriyle karşılaşan Erdoğan, esnafla sohbet etti, vatandaşları selamladı.

Ardından Erdoğan, cuma namazını kıldığı Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerini taşıyan Hacı Ahmet Erdoğan Cami’nin açılışını gerçekleştirdi. Namaz sonrası Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın duasının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “
Hacı Ahmet Erdoğan Camimizin gerek üniversitemize gerek tüm aileye hayırlı olmasını ve tüm gençliğimizin geleceğine inşallah bir aydınlık, bir ufuk tesis etmesini Rabbimden niyaz ediyorum. 3 ayların inşallah bereket dolu olmasını diliyorum. Kurdeleyi bu dua temennisiyle kesiyorum
” diyerek beraberindekiler ile birlikte kurdeleyi keserek caminin açılışını gerçekleştirdi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binası Açılış Programı'na katılacak.


#erdoğan
#rize
#güneysu
3 yıl önce