|

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ABD'ye gidecek

Dışışleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 19-20 Kasım tarihlerinde New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres’in ev sahipliğinde düzenlenecek Medeniyetler İttifakı 8. Küresel Forumu’na katılacak. Bakan Çavuşoğlu, müteakiben 20 Kasım tarihinde Washington’a bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek. Çavuşoğlu’nun yapacağı görüşmelerde ikili ilişkiler ve Suriye başta olmak üzere ortak gündemde yer alan bölgesel ve uluslararası konuların ele alınması öngörülüyor.

Yeni Şafak
12:24 - 17/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:19 - 17/11/2018 Cumartesi
IHA
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakan Çavuşoğlu, 19-20 Kasım tarihlerinde New York’ta Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres’in ev sahipliğinde Birleşmiş Milletler Merkezi’nde düzenlenecek Medeniyetler İttifakı 8. Küresel Forumu’na katılacak.

Bakan Çavuşoğlu, müteakiben 20 Kasım tarihinde Washington’a bir çalışma ziyareti gerçekleştirecek. Çavuşoğlu’nun yapacağı görüşmelerde ikili ilişkiler ve Suriye başta olmak üzere ortak gündemde yer alan bölgesel ve uluslararası konuların ele alınması öngörülüyor.,

#Mevlüt Çavuşoğlu
#ABD
5 yıl önce
default-profile-img