|

Düğünde haciz memurları hazır bekleyecek

Antalya'da üçüncü kez evlenmeye hazırlanan Mert T.'nin eski eşi, çocuğunun nafakasını ödemediği için Mert T.'den şikayetçi oldu. Bugün düğünü olan Mert T için Antalya 16’ncı İcra Dairesi ilçenin emniyet müdürlüğüne bir yazı yazarak, alacaklı vekilin talebi gereği düğün esnasında takılacak takı para ve değerli eşyaların haczi için belirtilen adreste güvenliğin sağlanmasını istedi.

Yeni Şafak
14:34 - 8/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:38 - 8/09/2018 Cumartesi
DHA
Eski eşine nafaka ödemeyen adamın düğününde takılacak tüm takılara haciz memurlarınca el konulacak.
Eski eşine nafaka ödemeyen adamın düğününde takılacak tüm takılara haciz memurlarınca el konulacak.

Antalya'da araç kiralama şirketi sahibi Mert T., 4 yıl evli kaldığı ve bugün 15 yaşında bir kızı bulunan eşinden ayrıldıktan sonra Semra Ç. ile evlendi.

Semra Ç. ile de 7 yıl evli kalan Mert T., bir çocuk sahibi daha oldu. Mert T. ayrıldığı ikinci eşinden olan ve bugün 6 yaşına gelen çocuğuna her ay ödediği 1500 TL nafakayı, iddiaya göre 3 yıl önce kesti. Ödenmeyen nafaka miktarı, faizsiz 50 bin TL’ye ulaştı.

  • Semra Ç., eski eşinin bugün yeniden dünya evine gireceğini öğrenince dün avukatıyla icra dairesine giderek haciz işlemi başlattı. Antalya 16’ncı İcra Dairesi, düğünün yapılacağı ilçenin emniyet müdürlüğüne bir yazı yazarak, alacaklı vekilin talebi gereği düğün esnasında takılacak takı para ve değerli eşyaların haczi için belirtilen adreste güvenliğin sağlanmasını istedi.

Düğünde haciz memurları da olacak

Bugün saat 18.30’da Antalya’da düğünün yapılacağı söz konusu adrese polis eşliğinde hacze gidecek icra memurları, damada ve geline takılacak para, takı gibi değerli eşyalara el koyacak.

Mert T.’nin ise haczin durdurulmasını talep ettiği, bu talebin reddedildiği öğrenildi.

#Antalya
#Düğün
6 yıl önce