|

Düğününe 3 gün kala hayatını kaybetti

İzmir'in Bergama İlçesi’nde, takla atarak yol kenarındaki tarlaya uçan otomobilin sürücüsü 24 yaşındaki Umur Karazeybek, öldü. Manisa’nın Soma İlçesi’nde özel bir kömür ocağında çalışan maden teknikeri Karazeybek’in, 3 gün sonrası için düğün tarihi belirlediği ifade edildi.

Yeni Şafak
17:21 - 24/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:25 - 24/08/2016 Çarşamba
DHA
Umur Karazeybek ve nişanlısı Tuğçe Kurt 3 gün sonra evlenecekti.
Umur Karazeybek ve nişanlısı Tuğçe Kurt 3 gün sonra evlenecekti.

İzmir Bergama'nın Bölcek Mahallesi'ndeki bir müzikholde eğlendiği belirtilen Umur Karazeybek, Soma'daki evine dönmek üzere otomobiliyle yola çıktı. Bergama-Kınık Karayolu Mentönü Mevkii'ne geldiğinde, otomobil yol kenarındaki mıcırın etkisiyle kontrolden çırarak takla attı, yol kenarındaki tarlaya uçtu. Kemer takmadığı belirlenen Karazeybek, otomobilde sıkışarak öldü. Karazeybek'in jandarma ve sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkartılan cesedi, Bergama Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Karazeybek'in cesedi, buradaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.



Tuğçe Kurt ile nişanlı olan ve 27 Ağustos Cumartesi günü yapılacak düğünün davetiyeleri bile dağıtılan, Soma'daki bir kömür ocağında maden teknikeri olan Karazeybek'in ölüm haberi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.



#İzmir
#Bergama
#Umur Karazeybek
#Tuğçe Kurt
8 yıl önce