|

Düzce'de silahlı soygun

Düzce Yığılca Karayolu Çakırlar Mahallesi’nde bir akaryakıt istasyonuna gelen maskeli 3 kişi, silah ve bıçak kullanarak görevliyi etkisiz hale getirdi ve üzerinde bulunan paraları alıp yaya olarak olay yerinden kaçtılar.

Yeni Şafak
07:11 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 05:12 - 21/11/2014 Cuma
IHA

Düzce Yığılca Karayolu Çakırlar Mahallesi mevkiinde Turaman ailesine ait akaryakıt istasyonu, gece sabaha karşı maskeli 3 kişi tarafından soyuldu. Akaryakıt istasyonuna gelen 3 kişiden biri gözetleme yapmak için dışarıda dururken 2’si istasyon görevlisinin yattığı esnada kapıyı çaldı. Kapıyı açan istasyon görevlisine silah ve bıçakla saldıran soyguncular, görevli İsmail Küçükdişli’yi etkisiz hale getirerek arka tarafta bulunan depoya götürdü.


Soyguncular işyeri çalışanının üzerinde bulunan yaklaşık 650 TL parayı alarak istasyon içerisinde para aradılar. Ofisin altını üstüne getiren silahlı ve bıçaklı soyguncular yaklaşık 14 dakika boyunca arama yaptıkları istasyondan yaya olarak kaçtı. Olayın ardından İsmail Küçükdişli hemen polisi arayarak bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı bir inceleme yaparak güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Polis kaçan soygunculara bulmak için ise geniş çaplı bir araştırma başlattı.


İstasyonda yaşanan olaylar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Düzce'de bir hafta içinde ikinci kez akaryakıt istasyonu soyuldu.

 
#düzce
#soygun
#akaryakıt istasyonu
#hırsızlık
9 yıl önce