|

Elleri ve ayakları bağlı iki ceset bulundu

Çorum'da ormanlık alanda el ve ayakları bağlanıp tabancayla vurularak öldürülmüş bir kadın ile bir erkek cesedi bulundu. Cesetlerin 20 yaşındaki Murat Yılmaz ve 25 yaşındaki Özlem Aydın'e ait olduğu belirlendi.

Yeni Şafak
11:54 - 13/06/2015 Cumartesi
Güncelleme: 08:58 - 13/06/2015 Cumartesi
DHA

Olay, dün akşam Çorum'un Kargı İlçesine bağlı Pelitcik Köyü yakınlarında bulunan ormanlık alanda ortaya çıktı. Hayvan otlatan çobanlar yerde yatan iki ceset görünce jandarmayı arayıp ihbarda bulunuldu. Kısa sürede bölgeye ekipler sevk edildi. Yapılan incelemede biri kadın, diğeri erkek iki kişinin el ve ayakları bağlandıktan sonra tabancayla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.



Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası cesetler Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Çobanlar tarafından bulunan cesetlerle ilgili araştırma yapan jandarma, olayın yaşandığı alana kimseyi yaklaştırmadı. Yapılan incelemede cinayetin birkaç gün önce işlendiği olasılığı üzerinde duruyor.



Öldürülerek ormanlık alana bırakılan cesetlerin 20 yaşındaki Murat Yılmaz ve 25 yaşındaki Özlem Aydın'e ait olduğu belirlendi. Yılmaz'ın Samsun nüfusuna, Aydın'ın ise Batman nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Cesetler, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma, cinayetlerin töre cinayetlerinden kaynaklanmış olabileceği olasılğını da göz önünde bulundururken, soruşturma sürüyor.

#ceset
#cinayet
#çorum cinayet
#vahşi cinayet
9 yıl önce