|

En acı mola

Gelin almak için Bursa’dan Kayseri’ye doğru yola çıkan düğün konvoyundaki iki araca, Kırşehir’de mola verdikleri sırada bir minibüs çarptı. Kazada damat ile annesi ve amcası öldü, 6 kişi de yaralandı.

Yeni Şafak
04:00 - 17/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 23:35 - 16/09/2018 Pazar
Yeni Şafak
Kazada 3 kişi hayatını kaybetti 6 kişi yaralandı.
Kazada 3 kişi hayatını kaybetti 6 kişi yaralandı.

Kırşehir’de molada meydana gelen trafik kazasında damat ile annesi ve amcası öldü, 6 kişi de yaralandı. Gelin almak için Bursa’dan Kayseri’ye doğru yola çıkan düğün konvoyundaki Cesim Çarboğa’nın kullandığı 16 LVB 36 plakalı otomobil ile Hüseyin Çarboğa yönetimindeki 16 SMR 47 plakalı hafif ticari araç, dün Kırşehir’in Mucur ilçesi çıkışında kara yolu kenarında dinlenmek için durdu.

DURAN 2 ARACA ÇARPTI

Mola esnasında, karşı şeritten gelen Kadir Yücegöğ idaresindeki 06 GE 4060 plakalı minibüs, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında duran iki araca çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçlarda tam bir can pazarı yaşandı. Fece kazada sürücülerin yanı sıra damat Ferhat, annesi Medine ve amcası Eşref ile Gülşen, Nuriye ve Hasan Hüseyin Çarboğa ağır yaralandı.

PLAKA DÜŞTÜ İDDİASI

Feci manzarayı gören diğer sürücüler, hemen telefonlara sarılarak yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ile jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan damat Ferhat Çarboğa, annesi Medine Çarboğa ve amcası Eşref Çarboğa, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan sürücüler Cesim ve Hüseyin Çarboğa ile diğer yaralıların tedavisi devam ediliyor. Düğün konvoyunun, 16 SMR 47 plakalı aracın düşen plakasını takmak için mola verdiği öne sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

#Bursa
#Hasan Hüseyin Çarboğa
#Kırşehir
6 yıl önce