|

Erdoğan: Hakkari'de 7 evladımız şehit oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'deki patlamaya ilişkin, "Hakkari'de bir mühimmat depomuzdaki patlama nedeniyle 7 şehidimiz, 25 yaralımız var" dedi.

Yeni Şafak
11:34 - 10/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:26 - 10/11/2018 Cumartesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'deki patlamaya ilişkin konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'deki patlamaya ilişkin konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Atatürk'ü Anma Programı'nda konuştu.

Erdoğan, Hakkari'de dün meydana gelen patlamaya ilişkin açıklamada bulundu.

Erdoğan, "Hakkari'de mühimmat depomuzdaki patlama sebebiyle şu an itibarıyla 4 evladımız şehit oldu ve 20 civarında yaralımız var. Allah'tan şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Kandil'i de, Sincar'ı da teröristlerin başına yıkma yolunda ilerliyoruz"

Erdoğan, "Kandil'deki elebaşları için ödül koyanların, arka planda aynı teröristlerle nasıl iş tuttuklarını iyi biliyoruz. Aynı örgütün Suriye'deki mensuplarıyla kol kola girip devriye gezerken Irak'taki elebaşlarını hedef gösterenler, kendilerince bizi kandıracaklarını sanıyor" şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtlarımızın ardından, İdlib'te de güvenliği ve huzuru sağlama yönünde önemli adımlar attık. Kuzey Irak'taki terör yuvalarını dağıtarak, Kandil'i de, Sincar'ı da teröristlerin başına yıkma yolunda ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

Şehit sayısı 7'ye yükseldi

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda Fransa'ya hareketi öncesinde patlamaya ilişkin yaptığı yeni açıklamada, "Hakkari'de bir mühimmat depomuzdaki patlama nedeniyle 7 şehidimiz, 25 yaralımız var" dedi.
#Erdoğan
#Şemdinli
5 yıl önce