|

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun çirkin sözlerine tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'nu hedef alan çirkin sözlerine tepki gösterdi. "Anamuhalefetin üzerinden siyaset yaptığı cinsi sapığın cezaevinde olduğunu" belirten Cumhurbaşkanı, "Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız? Bu zat için söylenen her söz israftır, fuzulidir, tıpkı kendisi gibi gereksizdir" dedi.

Yeni Şafak
13:20 - 6/04/2016 الأربعاء
Güncelleme: 14:19 - 6/04/2016 الأربعاء
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23. Muhtarlar Toplantısında konuştu.



Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:



Aşık Veysel'i Ankara'ya sokmayan kafa ile benim muhtarlarımla fotoğrafımı kapak yapan kafa aynıdır.



Şu millet olmasa Türkiye'yi ne güzel idare ederiz diyorlar. Türkiye'nin son 13 yılında ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlendik. Yaptıklarımız ortada. Hep söylüyorum: Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Bunları anlatmaya kalksam saatler değil günler yetmez.






Kılıçdaroğlu'nun çirkin sözleri


Tekrar etmeye terbiyemin el vermeyeceği galiz ifadelerle saldırıyor. Dün baktım, televizyon haberlerinde bu sözler sansürlenerek veriliyor. Bakan Hanım hakkında çok çok çirkin ifadeler yapılıyor.



Anamuhalefetin, üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık şu an cezaevinde ve yaptıklarının hesabını adalete veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız. Biz bunları ademe mahkum edip 'hiç' yerine koydukça çirkefliğin, çirkinliğin, ahlaksızlığın çıtasını sürekli yükseltiyorlar. Bu zat için söylenen her söz israftır, fuzulidir, tıpkı kendisi gibi gereksizdir. Bu kişi, başında bulunduğu partinin de yüz karasıdır.







Terörle mücadele


Gerekirse operasyon bölgeleri boşaltılabilir. Operasyon yürüten güvenlik güçlerimizin ihtiyaçları konusunda yetkililer hassasiyet göstermeli.



Milletimizin birliğini, beraberliğini hedef alarak bizi köşeye sıkıştıracaklarını sananlar, üzerine bastıkları toprağın bir de altına baksınlar. Orada aynı niyetle yola çıkmış ama her defasında hüsrana uğramış kendileri gibi nice gafiller göreceklerdir. Bayrağımız rengini şehitlerimizin kanından alıyor. Kendi paçavralarını bayrağımızın yerine dikmeyi düşünenler, onları ancak kefenleri olarak kullanabilirler.



Bizim gidecek başka yerimiz yok. Bu toprakları bırakmaya niyetimiz de yok. Bu vatana kimse operasyona kalkmasın, kalkarlarsa şu an ödedikleri bedeli öderler.





"Müslümanlar BM'de temsil edilmiyor"


Her inancın temsil edildiği Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi yok ortada. Müslümanlar BM'de temsil edilmiyor, bu nasıl adalet? Ülkemizdeki yazılı ve görsel medya şöyle der, böyle der. Ne derse desin. Hak bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz. 7 milyarlık dünya nüfusu bu dengesizliği kaldıramaz. Küresel derecede yaşanan siyasi, ekonomik depremlerle sarsılıyoruz. Biz, ülke ve millet olarak sağlam durmalıyız. Mücadeleyi asla elden bırakmayacağız.


#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Muhtarlar Toplantısı
٪d سنوات قبل