|

Kaftancıoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan özür diledi

Gezi olayları sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesine hakaretler içeren duvar yazısını paylaşan CHP'nin İstanbul İl Başkanı seçilen Kaftancıoğlu gelen tepkiler üzerine özür diledi. Kaftancıoğlu'nun özür açıklamasında 'gözümden kaçmış' demesi dikkat çekti.

Yeni Şafak
15:44 - 17/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:51 - 17/01/2018 Çarşamba
IHA
CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan özür diledi.
CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan özür diledi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Ben hiç kimsenin annesine bir şey dedirtmeyeceğim gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın annesine de bir şey dedirtmem. Bu sebeple kendisinden özür dilediğimi samimiyetimle belirtmek isterim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan özür diledi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, görevi eski başkan Cemal Canpolat’tan devralmasının ardından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi.

Kaftancıoğlu, Gezi Parkı olayları sırasında sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın annesi hakkında paylaştığı duvar fotoğrafı hakkında ise özür diledi. Kaftancıoğlu, “Gezi olayları sırasında ben de herkes gibi bir sürü duvar paylaşımı ve yazılar paylaştım. Orada gözümden kaçmış bir şey var. Hepimiz insanız ve hata yapabiliriz. Ben de orada yaptığım hatayı özür dileyerek sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın annesine küfür olan bir duvar yazısını içeren görseli de paylaşmışım. Ben hiç kimsenin annesine bir şey dedirtmeyeceğim gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın annesine de bir şey dedirtmem. Bu sebeple kendisinden özür dilediğimi samimiyetimle belirtmek isterim” diye konuştu.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Canan Kaftancıoğlu
#CHP
#CHP İstanbul İl Başkanı
6 yıl önce