|

Eski CHP'li Aslı Baykal Millet İttifakı'nı yerden yere vurdu: Altı benzemezin tek ortak noktası Erdoğan gitsin

Partinin gidişatından mutlu olmadığını açıklayarak CHP'den istifa eden Aslı Baykal, Millet İttifakı'na sert eleştirilerde bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Baykal, "Altı benzemezin tek ortak noktası 'Erdoğan gitsin'. Başka? Sıfır politika, sıfır vizyon... Eleştirilerime tahammülsüzlükleri de muhalefetten umutsuzluğumun sağlaması oldu" dedi.

14:46 - 1/12/2022 Perşembe
Güncelleme: 16:03 - 1/12/2022 Perşembe
Yeni Şafak
Aslı Baykal Millet İttifakı'nı sert sözlerle eleştirdi.
Aslı Baykal Millet İttifakı'nı sert sözlerle eleştirdi.

CHP'den istifa eden eski Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, Millet İttifakı'na sert eleştirilerde bulundu.

"SIFIR POLİTİKA, SIFIR VİZYON"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Baykal, Altılı Masa liderleri için 'Altı benzemez' ifadesini kullandı. Aslı Baykal paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Altı benzemezin tek ortak noktası ‘Erdoğan gitsin’. Başka? Sıfır politika, sıfır vizyon… Eleştirilerime tahammülsüzlükleri de muhalefetten umutsuzluğumun sağlaması oldu…"

KILIÇDAROĞLU'NA ABD'Lİ DANIŞMAN TEPKİSİ

Baykal, bir önceki paylaşımında da Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD’li Jeremy Rifkin'i danışmanı olarak atamasını eleştirmişti. Aslı Baykal paylaşımında
"Kılıçdaroğlu seçime ABD’li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazayla kazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder."
ifadelerini kullanmıştı.
#Aslı Baykal
#CHP
#Altılı Masa
#Millet İttifakı
1 yıl önce