|

FETÖ PKK ile işbirliği halinde

Terörist başı Abdullah Öcalan'ın yakalanmasından sonra ilk sorgulamasını yapan emekli Albay Hasan Atilla Uğur, açıklamalarda bulundu. FETÖ ile PKK'nın işbirliği halinde olduğunu belirten Uğur, Öcalan'ın "İmralı Notları" isimli kitabında, "Selahattin Demirtaş ve diğerlerinin, 'Cemaat bizimle görüşmek istiyor' dediğini, buna karşılık Öcalan'ın da "Zaten görüşüyoruz. Fetullah Gülen Hoca Efendi'yi en iyi ben anlarım" dediğine dikkat çekti.

Yeni Şafak
15:07 - 19/07/2016 Salı
Güncelleme: 15:08 - 19/07/2016 Salı
Yeni Şafak
Hasan Atilla  Uğur, FETÖ ve  PKK bağlantısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Hasan Atilla Uğur, FETÖ ve PKK bağlantısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Terörist başı Abdullah Öcalan'ın yakalanmasından sonra ilk sorgulamasını yapan emekli Albay Hasan Atilla Uğur, çarpıcı açıklamalarda bulundu. FETÖ ile PKK'nın işbirliği halinde olduğunu belirten Uğur, Öcalan'ın "İmralı Notları" isimli kitabını değinerek, "Selahattin Demirtaş ve diğerlerinin, 'Cemaat bizimle görüşmek istiyor' dediğini, buna karşılık Öcalan'ın da "Zaten görüşüyoruz. Fetullah Gülen Hoca Efendi'yi en iyi ben anlarım" dediğine dikkat çekti.



TSK, FETÖ VE PKK İLE CAN PAHASINA MÜCADELE EDİYOR


Türk milletinin subayı olarak konuştuğunu söyleyen Hasan Atilla Uğur, “TSK ve MİT terörle mücadelede FETÖ ve PKK'ya, arkasındaki Amerika'ya karşı can pahasına inanılmaz mücadele veriyor" dedi.



VATAN HAİNİ TERÖRİSTLER


Uydurma Ergenekon davasında FETÖ'nün düğmeye bastığını söyleyen Uğur, “O zaman kimseden ses çıkmıyordu. FETÖ, elemanların TSK, Emniyet ve MİT'in içine 90'lı yıllarda yerleştirmeye başladı. Bu kişiler belirli rütbelere gelmişlerdi. Biz bunları gözden kaçırdık. Ergenekon'un ardından Balyoz, Baransular ile çarpık ilişkiler oldu. Ondan sonra 17-25 Aralık darbe girişimi oldu. Bunlar, vatan haini teröristtir" ifadelerini kullandı.



FETÖ-PKK İŞBİRLİĞİ HALİNDE


FETÖ-PKK işbirliğinden kimse bahsetmediğini vurgulayan Uğur, “Milletimiz bunu bilmiyor. Apo'nun bundan 5-6 ay önce "İmralı Notları" diye Almanya'da bir kitabı basıldı. Bu işbirliğin en önemli kanıtı ise bu kitabın 41. sayfasında yer alıyor. Selahattin Demirtaş ve diğerleri, 'Cemaat bizimle görüşmek istiyor' diyor. Öcalan ise 'Zaten görüşüyoruz. Ne demek Fetullah Gülen Hoca Efendi'yi en iyi ben anlarım. Biz onlarla strateji ortaklık için Güneydoğu konusunda anlaşma yaptık' diye cevap veriyor. Bunu terörist başı söylüyor. FETÖ uluslararası bir şebekedir, bir terör örgütüdür. PKK ile işbirliği halindedir" dedi.



ŞEHİTLERİMİZİN KANINDA FETÖ PARMAĞI


FETÖ ile ilgili PKK örgüt evlerinde dokümanlar çıktığını söyleyen Uğur, “PKK, FETÖ gibi terör örgütleri aynı finansal kaynaklardan besleniyorlar. Bu sadece 3-5 memurun vereceği parayla olmaz. Bu para kaynağı esrar parasıyla, kaçakçılıkla, sigara kaçakçılığı, vergi kaçakçılığı ile olur. FETÖ-PKK ilişkisi bu yönüyle de bilinmelidir. Türk milleti bunu bildiği zaman şehitlerimizin kanında FETÖ'nün de parmağının olduğunu hissettiği zaman bunların adım atacak yeri kalmayacak" şeklinde konuştu.



FETÖ'CÜLER, ATATÜRK ROZETİ TAKIYOR


Tümgeneral İbrahim Aydın'ı içeri aldıklarını ifade eden Uğur, “Hamza Canapoğlu MİT tırları soruşturmasında İbrahim Aydın FETÖ'cü diye içeri alındı. Bir ay sonra hatadan dönüldü İbrahim Aydın'ı serbest bıraktılar. Bunlar bitirmek istedikleri adamı kendilerindenmiş gibi ihbar ederler. Böyle kahraman bir arkadaşımızı FETÖ'cü diye içeri attılar. FETÖ'cüler şimdi yakalarına Atatürk rozeti takmışlar. Evlerine girdiğiniz zaman nutuk görürsünüz. Devletin milli aklı, vatandaşımızın desteği ile FETÖ'nün, PKK ile bağlantısı ortaya çıktıktan sonra mutlaka hak ettikleri alacaklarını biliyorum" dedi.





#Hasan Atilla Uğur
#FETÖ
#PKK
8 yıl önce