|

Film gibi firar

“Karagümrük Çetesi” elebaşı Nuri Ergin’in gözaltına alınan oğlu Anıl Ergin, Edirne ve Kırklareli'ni birbirine kattı. Kontrol için gittiği hastaneden adamları yardımıyla firar edip polisi peşine takan Ergin, aracıyla kaza yaptı. Ergin yaya olarak kayıplara karıştı, adamları gözaltına alındı.

Yeni Şafak
04:00 - 12/05/2015 Salı
Güncelleme: 21:29 - 11/05/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Edirne'de gözaltına alınan “Karagümrük Çetesi”nin elebaşı Nuri Ergin'in oğlu Anıl Ergin, sağlık raporu için götürüldüğü hastaneden kaçtı. Hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan Ergin, önceki Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürülen Ergin, buradan firar etti. Polis, Ergin'in, 34 AK 1675 plakalı otomobille Kırklareli yönüne doğru kaçtığını belirledi. Araç, Kırklareli'deki bir alışveriş merkezinin otoparkında bulundu.



ARACI KAZA YAPTI


Kırklareli'nde, Anıl Ergin'in yakalanması için Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay'ın yönettiği operasyon başlatıldı. Polis, Ergin'in içinde olduğu öne sürülen 22 DC 979 plakalı otomobili takibe aldı. Bir süre devam eden kovalamaca sonucu otomobil, Asilbeyli köyü yakınlarında şarampole devrildi. Ergin, otomobilden inerek izini kaybettirdi. Olay yerinden kaçmaya çalışan G.G. ile E.K. gözaltına alındı. Operasyonu genişleten ekipler, Ergin'e yardım eden kişilerin bulunduğu otomobili de takibe aldı. Pınar Mahallesi Vatan Caddesi'ni araçlarıyla trafiğe kapatan polis, otomobili durdurarak 2 şüpheliyi gözaltına aldı.


#Karagümrük Çetesi
#Mehmet Emin Akay
#Anıl Ergin
9 yıl önce