|

Flaş haber - TEM'de durdurulan araçtan cephanelik çıktı!

Kocaeli TEM otoyolunda durdurulan bir araçtan cephanelik çıktı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekibi TEM otoyolundaki durdurulan araç içerisinde çok sayıda silah ve patlayıcı ele geçirdi. İşte detaylar.

Yeni Şafak
23:34 - 20/03/2015 Cuma
Güncelleme: 21:41 - 20/03/2015 Cuma
IHA

Kocaeli'den flaş haber! TEM otoyolunda durdurulan bir araç içerisinden çok sayıda mühimmat ele geçirildi. KOM ekiplerinin durdurduğu araç içinden çıkan silahlar şaşırttı. Aracın şöförü ise gözaltına alındı. İşte detaylar...



Kocaeli'nin Gebze ilçesinde KOM ekiplerince TEM otoyolunda durdurulan bir araçta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, TEM otoyolu Gebze mevkiinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince durdurulan bir araçta operasyonda çok sayıda silah ele geçirildi. Araçta yapılan aramalarda 8 adet el bombası, uzun namlulu silahlar ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Aracın sürücüsü gözaltına alınırken, araç Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekildi. Polisin ekipleri araçla ilgili inceleme ve soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

#TEM
#otoyol
#araç
#kom
#mühimmat
#cephane
#silah
#kaçakçılık
#kocaeli
#gebze
9 yıl önce