|

Gel kumpası anlatalım

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Rize'de, il girişindeki polis kontrol noktasını ziyaret etti.

Yeni Şafak
04:00 - 19/03/2017 Pazar
Güncelleme: 00:31 - 19/03/2017 Pazar
Yeni Şafak
Süleyman Soylu
Süleyman Soylu

Bakan Soylu, daha sonra AK Parti il başkanlığınca kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Soylu, burada yaptığı konuşmada, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a tepki gösterdi.



DENİZ BAYKAL'A SERT SÖZLER


Baykal'ın Trabzon'daki konuşmasını eleştiren Soylu, şunları söyledi: “Deniz Baykal'ı gördünüz, ya sen, ey Deniz Baykal, sana söylüyorum, ben İçişleri Bakanı'yım, sen referandumla uğraşacağına sana tuzak kuranlara ait bir iki cümle söyle de milletin gönlü rahatlasın. Kendini savunamayan bir adamdan memlekete ne hayır gelir, hadi söyle.



Ben İçişleri Bakanı olarak söylüyorum, yüreğin yetiyorsa, İçişleri Bakanlığına bir gel, Kemal Kılıçdaroğlu'yla sana kaset kumpasını kim kurdu bir gösterelim. Onların elinin altında oyuncak olmayın ve bu milleti oynatmayın, iftira atmayın. Senin aklın bu saate kadar bu işlere ermemişse Peygamber Efendimiz'i alet edecek, bu işlerle ilgili konuşacak hale de düşmemeni isteriz. Ayıptır, kutsallarımıza, kutsallarımız üzerinden değerlendirmelere girmemeliyiz.”


#İçişleri Bakanı
#Süleyman Soylu
#AK Parti
7 yıl önce