|

Gençliğin sesi gür çıkacak

Hatay’da, AK Parti’den milletvekili seçilen üniversite öğrencisi Mehmet Alğan, öncelikli hedefinin gençlerin sorunlarını anlatabilmek ve işsizlik sorunu için çözüm üretmek olduğunu belirtti. Alğan, “Gençliğin sesini daha gür çıkarmak öncelikli hedefimdir” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 10/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 00:02 - 10/06/2015 Çarşamba
Diğer

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi 29 yaşındaki Mehmet Alğan bu dönem Meclis'te yer alacak en genç adaylardan biri. Siyasete aktif olarak 2007'deki e-muhtıra sonrasında başlayan Alğan, küçük yaşlardan beri siyasetle iç içe olduğunu ve siyasete karşı her zaman ilgisi bulunduğunu söyledi.


BİZİM İÇİN İYİ BIR FIRSAT

AK Parti'nin siyasette birçok konuda öncülük yapıp, bunları geleneğe dönüştürdüğünü dile getiren Alğan, “AK Parti ile gençler siyasal zeminde bulunma şansı elde etti. Bizler de bu durumu en iyi şekilde değerlendireceğiz. Genç yaşta Meclis'e girerek memleketimiz için sorumluluk almak önemli bir görevdir. Bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğim” şeklinde konuştu.


MECLİS'E TAŞIYACAĞIM

Milletvekili olarak yapacağı çalışmalarda gençlere büyük önem vereceğini vurgulayan Alğan, gençlerin sorunlarına, ihtiyaçlarına ve taleplerine yönelik projeler yapacağını belirtti. Gençlerin sorunlarını siyasal zemine taşıyarak çözümler üretmeyi hedeflediğine işaret eden Alğan, şunları kaydetti: “Gençliğin sesini daha gür çıkarmak öncelikli hedefimdir. Gençlerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini ve işsizlik sorununu daha gür bir sesle anlatabilmek, onların sorunlarına çözüm üretebilmek için birtakım siyasi çalışmalar içerisinde yer alacağız.”


#Yıldız Teknik Üniversitesi
#Mehmet Alğan
#AK Parti
#Hatay
9 yıl önce