|

2 kg altınla yakalandı

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri 6 aylık çalışma sonrası FETÖ’nün İstanbul’daki 11 hücresine baskın yaptı.

Hamdi Koçoğlu
04:00 - 16/11/2018 Cuma
Güncelleme: 03:33 - 16/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
FETÖ’nün gaybubet evleri sorumlusu R.Ş. böyle yakalandı.
FETÖ’nün gaybubet evleri sorumlusu R.Ş. böyle yakalandı.

Bayrampaşa’daki lüks bir rezidansta örgütün gaybubet evleri sorumlusu ‘Kürşat’ kod adlı R.Ş. ile sözde Fatih sorumlusu Ş.A. yakalanarak gözaltına alındı. Firari FETÖ'cülere para ve barınma imkanı sağladığı belirtilen R.Ş.’nin kaldığı adreste külçeler halinde 2 kg altın ele geçirildi. Aramalarda çok sayıda telefon ve yüklü miktarda para da bulundu. Para ve altınların banyo küvetinden çıktığı belirtildi.


FATİH HÜCRESİ ÇÖKTÜ

Diğer baskınlarda ise Fatih ili yapılanmasında faaliyet gösteren ve FETÖ için “himmet” toplayan Y.D. yüklü miktarda para ile kaçarken yakalandı. Örgütün üst düzey sorumlularından 'Erkan' kod adlı İ.S., sözde Bakırköy il yapılanmasında ‘üniversite ve muhacir mesulü’ Gökhan kod isimli G.T. ve örgütün “İzdivaç sorumlusu” eşi N.T ile kardeşi B.E. de yakalananlar arasında. Gözaltına alınan şüphelilerin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri sürüyor.

#FETÖ
#İstanbul
5 yıl önce