|

7 kurşunla infaz

Beşiktaş’ta gittiği kumarhanede öldürülen Crispino Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Ali Rıza Gültekin’in vücuduna 7 kurşun isabet ettiği ortaya çıktı. Naaş ailesine teslim edilirken, polis 3 kişilik infaz timinin peşinde.

Haber Merkezi
04:00 - 16/11/2018 Cuma
Güncelleme: 00:44 - 16/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
Gültekin’in cenazesi bugün Sarıgazi Cemevi’nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.
Gültekin’in cenazesi bugün Sarıgazi Cemevi’nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

İstanbul-Beşiktaş’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş adamı Ali Rıza Gültekin’in 7 kurşunla infaz edildiği ortaya çıktı. Balmumcu-Barbaros Bulvarı’ndaki bir binanın 4’üncü katında kumarhane olarak işletildiği öğrenilen daireye önceki akşam baskın düzenleyen 3 kişi, erkek giyim firması Crispino Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Ali Rıza Gültekin’i kurşun yağmuruna tuttu. Daha sonra çevreye rastgele ateş açan şüpheliler, yaşanan karmaşadan istifade ederek kaçtı. Başına ve vücudunun farklı yerlerine 7 kurşun isabet eden Gültekin, olay yerinde can verdi. İş adamının koruma polisinin yan odada bulunması nedeniyle olaya müdahale etme fırsatını bulamadığı belirlendi.


KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Savcılık, koruma polisi ile içeride bulunan emekli bir polisin tabancalarına incelenmek üzere el koydu. Olay anında içeride bulunan 21 kişi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. İnfazın ardından geniş çaplı bir çalışma başlatan Beşiktaş ilçe Emniyet Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırganların kimliğini tespit etti. Zanlılar Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G.’nin yakalanmasına çalışılıyor. Adı ilk olarak şike davası kapsamında gündeme gelirken Ali Rıza Gültekin, Metris cezaevinde 4 ay tutuklu kalmıştı. Almanya’da Bochum savcılığının yürüttüğü uluslararası bahis çetesi soruşturmasında da Gültekin’in adı geçmişti. Gültekin, 2015 yılında Beykoz’daki Kent Ormanı’nda uğradığı silahlı saldırıdan yara almadan kurtulmuştu. Gültekin’in cenazesi bugün Sarıgazi Cemevi’nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

#Ali Rıza Gültekin
#Cinayet
5 yıl önce