|

MHP’yi bağlamaz

MHP lideri Bahçeli, “31 Mart akşamı birileri Külliye’de çok ağır zılgıtlar yiyebilir. Herkes aklını başına alsın” diyen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Cemal Enginyurt’un açıklamaları MHP’yi bağlamaz” ifadelerini kullandı.

Nur Banu Aras
04:00 - 18/11/2018 Pazar
Güncelleme: 04:08 - 18/11/2018 Pazar
Yeni Şafak
Cemal Enginyurt ile ilgili açıklama yaptı.
Cemal Enginyurt ile ilgili açıklama yaptı.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti için durumun hiç de iyi görünmediğini, gerek anketlerin gerekse sokağın alarm verdiğini iddia ederek “MHP, Cumhur İttifakı için bir kazançtır, kazanımdır. MHP ile birlikte girilecek bir seçimden büyük başarılar ortaya çıkacaktır. Aksini düşünmek bile istemiyorum. 31 Mart akşamı aksi olduğu takdirde birileri Külliye’de çok ağır zılgıtlar yiyebilir. Herkes aklını başına alsın” demişti.

PARTİ POLİTİKALARINA UYULMALI

Enginyurt’a MHP lideri Devlet Bahçeli twitter’dan şöyle cevap verdi: “MHP politikalarının nasıl teşekkül ettiği, söz ve açıklama sınırının ne şekilde oluşup olgunlaştığı belli ve bilinmektedir. Bu kapsamda partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt’un değerlendirme ve açıklamaları MHP’yi bağlamayacaktır. Aziz milletimize ve siyasi muhataplarımıza saygıyla duyurulur.”

BİR SONRAKİ ADIM İHRAÇ

MHP kulislerinde, Bahçeli’nin Enginyurt’u uyardığı ve bir sonraki adımın ihraç olabileceği değerlendiriliyor.

#MHP
#Devlet Bahçeli
#Cemal Enginyurt
5 yıl önce