|

Polis okulu ve ortaokul öğrencilerinin beyinlerini yıkamaya çalışan FETÖ'cü mahrem imam ve eski polislerden oluşan ekibe baskın

Adana merkezli 13 ilde FETÖ'ye yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Polis okulu ve ortaokul öğrencilerinin beyinlerini yıkamaya çalıştığı öne sürülen mahrem imam ve eski polislerden oluşan 20 şüpheli hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyon devam ediyor.

07:09 - 26/02/2020 Çarşamba
Güncelleme: 08:22 - 26/02/2020 Çarşamba
Adana merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu
Adana merkezli 13 ilde FETÖ operasyonu

Adana merkezli 13 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada, 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.


Adana Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY’ye yönelik çalışma başlattı.

ÖĞRENCİLERİ TAKİP EDEN MAHREMLER YAKALANDI

  • Bu kapsamda Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerin durumunu takip eden mahrem imamlarla aralarında meslekten ihraç edilmiş polislerin de bulunduğu 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ekipler, Adana merkezli 13 ilde şüphelilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan bazı şüpheliler, Adana Adli Tıp Birimi’ndeki sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.




#FETÖ
#Adana
4 yıl önce