|

Hacı Bayram Veli türbesi önünde drift skandalı: Valilik ceza kesti

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada Hacı Bayram-ı Veli Camisinin bulunduğu bölgede motorsiklet ile drift yapan sürücüye para cezası uygulandığı duyuruldu. Valilik açıklamada bazı basın ve yayın organlarında Ankara'nın tarihi ve kültürel alanlarına zarar verildiğine ilişkin çıkan görüntüler sonrası hız ihlali ve aşırı gürültü yapan sürücüye trafik cezası kesildiğini, diğer beş kişiye ise sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira idari para cezası uygulandığını kamuoyuyla paylaştı.

02:22 - 18/05/2020 Pazartesi
Güncelleme: 02:55 - 18/05/2020 Pazartesi
AA
Ankara’da Hacı Bayram Veli Türbesi önünde motosikletle drift yapan kişiye trafik cezası ve çekim yapan kişilere sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten dolayı cezai işlem uygulandı.
Ankara’da Hacı Bayram Veli Türbesi önünde motosikletle drift yapan kişiye trafik cezası ve çekim yapan kişilere sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten dolayı cezai işlem uygulandı.
Ankara Valiliği,
Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nin önünde motosikletiyle drift yapan sürücüye para cezası
uygulandığını bildirdi.

Ankaranın tarihi ve kültürel alanlarında drift yapmışlardı

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında
Ankara'nın tarihi ve kültürel alanlarında motosikletle drift yapılarak çekim gerçekleştirildiğine
ilişkin haberlerin yer aldığı belirtildi.

Ankara Valiliği para cezası kesildiğini duyurdu


  • Ankara Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada "16 Mayıs Cumartesi gerçekleşen olayla ilgili motosiklet sürücüsüne hız ihlali ve aşırı gürültü nedeniyle trafik cezası, diğer 5 kişiye sokağa çıkma yasağının ihlal edilmesinden dolayı aynı gün 3 bin 150'şer lira idari para cezası uygulanmış ve izinsiz çekim yapmaları sona erdirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
#Hacı Bayram-ı Veli Camisi
#Ankara Valiliği
#Drift
#Motorsiklet
#Ceza
4 yıl önce