|

Halk TV sunucusu Özlem Gürses'ten 'HES bölgesine kimse yaklaştırılmıyor' yalanı

Daha önce Çin treninin Çin'e gitmediği yalanıyla günlerce konuşulan Halk TV sunucusu Özlem Gürses yeniden gündemde. Gürses şimdi de Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in havadan görüntülerle hiçbir zararın olmadığını kanıtladığı HES'e kimsenin yaklaştırılmadığını öne sürdü.

18:00 - 15/08/2021 Pazar
Güncelleme: 19:06 - 15/08/2021 Pazar
Yeni Şafak
Özlem Gürses - Ersin Çelik
Özlem Gürses - Ersin Çelik

Halk TV sunucusu Özlem Gürses, geçtiğimiz aylarda Çin'e giden ilk ihracat treninin İstanbul Halkalı'da durduğunu iddia etmişti. Ancak Gürses'in iddiası Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık AŞ, tarafından anında yalanlanmıştı.

'HES bölgesine kimse yaklaştırılmıyor' yalanı

Gürses, şimdi de Kastamonu'daki sel felaketi üzerinden yalanlarını sürdürdü. Gürses, Bayramgazi Köyü'ndeki HES'in olduğu bölgeye kimsenin yaklaştırılmadığını söyledi.



Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in bölgede çektiği görüntüleri görmezden gelen Gürses, "Soruyorsunuz diyorsunuz ki 'Bu anlattığınız HES santralinin bir kare görüntüsü yok mu?' Haklısınız yok. Eskiden kaydedilmiş görüntüler var. Felaketten sonra çekilen görüntüsü yok. Oraya kimseyi yaklaştırmıyorlar. Drone'la görüntü almak da imkansız. Çünkü o da engelleniyor." ifadelerini kullandı.






#Özlem Gürses
#Halk TV
#Kastamonu
#Sel
#HES
3 yıl önce