|

Siyaset Akademisi'ne davet etti

Kılıçdaroğlu'nun partisine yönelik saldırılarıyla uğraşacak zamanı olmadığını söyleyen Erdoğan, "Ama isterse AK Parti Siyaset Akademisi'nin kapıları ona sonuna kadar açık. Seminerlerimize katılsın istifade eder. Buraya girip de boş çıkan yok" dedi.

00:00 - 16/05/2012 Çarşamba
Güncelleme: 13:14 - 16/05/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Siyaset Akademisi'ne davet etti
Siyaset Akademisi'ne davet etti

Kılıçdaroğlu'nun süt dağıtımı konusundaki eleştirilerinin "Nasıl bir muhalefet tarzının olduğunu göstermesi açısında da önemli" olduğunu dile getiren Erdoğan, CHP liderinin İzmir'le yaptığı karşılaştırmayı değerlendirdi:


"Sayın Kılıçdaroğlu, çıktı 'İzmir belediyesi 5 yıldır her gün süt dağıtıyor' dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi her gün değil bir gün süt dağıtıyor. 'Sen çocukları zehirledin' dedi. Bilim insanları bunun yalan olduğunu ispatladı. 'İhale yandaşlara verildi' dedi. Oysa süt üreticisi 17 şirket ihaleye katıldı. Sadece bir tanesi o da evrakları eksik olan kazanamadı. Diğerlerinin hepsinden süt alınıyor.


Diyor ki İzmir'de süt 37 kuruştan alınıyormuş. Biz 53 kuruştan alıyormuşuz. Biz sütü 780 kilometrekareye dağıtıyoruz. Nakliyet maliyeti var. Bizim dağıttığımızın ambalajı farklı ve sütlerin terkibi farklı. Sadece bir konuda bu kadar yalanı arka arkaya sıralıyor."


CHP'nin süt konusunda yaptığı muhalefet tarzını sert bir dille eleştiren Başbakan, terör örgütü lehine yapılan eylemlere gönderme yaptı:

12 yıl önce