|

HDP-CHP pazarlığı böyle görüntülendi

Antalya’da geçen ay CHP ile HDP il yöneticileri bir pastanede gizlice buluşmuştu. CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, basına yansıması sonrası buluşmanın tamamen tesadüfi olduğunu, masadakilerle hayatında ilk defa karşılaştığını iddia etmişti.

Haber Merkezi
04:00 - 16/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 03:10 - 16/03/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Nihat Akkaya, Ahmet Kumbul, İlkay Budak, Ahmet Kaya ve Muhsin Taşar
Nihat Akkaya, Ahmet Kumbul, İlkay Budak, Ahmet Kaya ve Muhsin Taşar

Antalya’da geçen ay CHP ile HDP il yöneticileri bir pastanede gizlice buluşmuş, ortaya çıkan ve medyada yayımlanan görüntülerde HDP Parti Meclisi Üyesi Nihat Akkaya, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya İl Sekreteri İlkay Budak, HDP Antalya eski İl Başkanı Ahmet Kaya, HDP Antalya İl Eşbaşkanı Muhsin Taşar ve HDP Parti Meclisi Üyesi Aydın Çetinkaya yer almıştı.

LİSTEYE SON ŞEKİL VERİLDİ

CHP ile HDP arasındaki ittifak görüşmesi olduğu ileri sürülen buluşma sonrasında CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, buluşmanın tamamen tesadüfi olduğunu, masadakilerle hayatında ilk defa karşılaştığını söylemişti. Bu görüşme sonrasında CHP’nin Antalya’daki belediye meclisi üyesi adayları açıklandığında, HDP ile iltisaklı isimlere yer verildiği ortaya çıktı.

HDP İLE GİZLİ GÖRÜŞME

HDP eski İl Başkanı Ahmet Kaya, geçen günlerde, Büyükşehir ve Kepez’de CHP adaylarını destekleyecekleri açıklamasını yaptı ve Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’e 80 bin, Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç’e 30 bin civarında oy vereceklerini ifade etti. Bu açıklamadan kısa süre sonra, CHP’nin Kepez Belediye Başkan adayı olan Murat Dinç ile HDP yöneticileri, bir akaryakıt istasyonunda gizli bir görüşme yaparken görüntülendi.

#​Antalya
#CHP
#HDP
#Ahmet Kumbul
5 yıl önce