|

"HDP kendine suikast düzenleyecek"

Paralel örgütle ilgili yaptığı deşifreler ile dikkati çeken Kuşçubaşı Eşref ilginç bir iddiada daha bulunarak, Demirtaş'ın katıldığı toplantıda HDP yöneticilerine suikast yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.

Yeni Şafak
23:01 - 5/08/2015 Çarşamba
Güncelleme: 23:10 - 5/08/2015 Çarşamba
Diğer

Kuşçubaşı Eşref, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tüm toplantılarını iptal ederek Brüksel'e gidiş nedeni hakkında iddialarda bulundu ve Demirtaş'ın orada katıldığı toplantıda, HDP yöneticilerine suikast yapılması kararlaştırıldığını belirtti.



Twitter fenomeni olan ve Paralel örgütle ilgili yaptığı deşifrelerle dikkati çeken Kuşçubaşı Eşref, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili korkunç iddialarda bulundu. Kuşçubaşı Eşref, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tüm toplantılarını iptal ederek acil olarak Brüksel'e gidiş nedeni hakkındaki iddilarında, Demirtaş'ın orada katıldığı toplantıda, kendisinin de dahil olduğu HDP yöneticilerine suikast yapılması kararlaştırıldığını belirtti.



İşte Kuşçubaşı Eşref'in o dehşet verici iddiaları:


1- 7 Haziran seçimleri öncesi HDP/PKK uyguladığı tehdit ve korku politikasının yan etkilerini gidermek için çok iyi bir plan hazırlamıştı.



2- DHKP-C ile anlaşan HDP/PKK kendi seçim ofislerine saldılar düzenletti. Amaç bir terör örgütünden mağduru çıkarmaktı.



3- Bu plandaki son noktaysa PKK'nın, HDP Diyarbakır mitingine bomba koyması oldu.



4- Bu durum kararsız olan Kürt seçmeni İstanbul'dan Ağrı'ya kadar HDP'ye yönlendirdi,evet başarmışlardı:Kürt kanı üzerinden mağdur olmuşlardı



5- Artan PKK terör eylemleriyle birlikte hem Kürt milleti hem de HDP'ye oy veren Geziciler şuan HDP'ye karşı öfke duymaya başladılar.



6- Azalan HDP oylarından dolayı Selahattin Demirtaş tüm programlarını iptal edip Avrupa'ya gitti.



7- 7 Haziran seçimi öncesi yapılan strateji toplantısına benzer bir toplantı şuan bir avrupa başkentinde devam ediyor.





9- Strateji Grubu suikastin Selahattin Demirtaş'a yapılmasını istedi ancak Demirtaş korktuğunu söyleyip reddetti, grup isimde ısrarcı.



10- İsim netleşmedi ilerleyen saatlerde ismi netleştirirler. Bunun ile birlikte suikastin tüm detayları belli oldu.



11- Suikasti bir kolluk kuvvetinde çalışan Gülen Terör Örgütü üyesi devlet memuru olan bir kişi yapacak. Bu kişinin ismi söylenmedi.



12- Sadece Strateji Grubu paralel hücreye emrin suikaste uğrayacak kişinin isim bellirlenir belirlenmez iletileceği söylendi.



13- Suikastin şekli: Sağ omuz altından tek kurşun ile yapılacak ve ağır yaralanma olmayacak diye belirlendi.





14- Strateji Grubu, suikast sonrası Doğan Medyası ve Gülen Medyası ile birlikte dünyadaki diğer medya kuruluşlarında atılacak başlıkları dahi belirlediler. Özellikle WP ve Bild 'e sansasyonel başlıklar atma işi verildi: "Erdoğan'dan suikast emri." gibi.



15- Bu topraklar böyle büyük bir saldırıyı Çanakkale'de dahi görmemişti. Onlar Gezi'den beri saldırıyor bizse vatanı savunuyoruz.



#Selahattin Demirtaş
#hdp
#suikast
9 yıl önce