|

Hilmi Güler: Ordu, Ordu’dan yönetilecek Pensilvanya’dan değil

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, "Ordu’yu Ordulular yönetecek, ortak akılla, ortak projelerle hep birlikte yöneteceğiz. Bu ortak değerleri oluştururken dışarıdan bir müdahaleyi kabul etmiyoruz. Ordu, Ordu’dan yönetilecek Pensilvanya’dan değil" dedi.

Yeni Şafak
11:45 - 5/02/2019 Salı
Güncelleme: 11:49 - 5/02/2019 Salı
DHA
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hilmi Güler.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hilmi Güler.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Güler, "Biz Ordu’yu dışarıdan yönettirmeyeceğiz" ifadesini kullanarak, yönetime dışarıdan müdahaleyi asla kabul etmeyeceklerini vurguladı.

"Ordu’yu Ordulular yönetecek, ortak akılla, ortak projelerle hep birlikte yöneteceğiz" diyen Güler, şöyle devam etti:

"Bu ortak değerleri oluştururken dışarıdan bir müdahaleyi kabul etmiyoruz. Hele de yurt dışından olacak müdahalelerle bunu yapmayacağız. Ordu, Ordu’dan yönetilecek Pensilvanya’dan değil. Bunları yaparken hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz.

Bizim için Enver Bey de İdris Bey de bütün partililer de bir değerdir. Çünkü biz yapılan bütün hizmetleri teşekkürle karşılıyoruz ve Ordu’yu bir bütün halinde kalkındıracağımızı düşünüyoruz. Bu noktada en önemli değerimiz Ordu’nun birliği, beraberliği ve Ordululuk ruhudur."

Seçimleri kazanıyoruz dostluğumuzu kaybediyoruz

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Anketlerden gördüğümüz kadarıyla seçimleri kazanıyoruz ama dostluğumuzu, kardeşliğimizi kaybediyoruz. O zaman bu kazancın hiçbir kıymeti yok. Burada önemli olan şey seçimi kazanmak değil kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmek.

Ordu’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ordu’nun geleceğini birlikte yazacağız. Çünkü Ordu’da kırık gönüller var. Bu gönülleri tamir edeceğiz ve bu gönülleri kazanacağız. Seçimler demokrasinin şölenleridir ve gelip geçicidir. Önemli olan bu mutluluğu iki ay değil atmış ay boyunca birlikte geçirmemiz."

#Ordu
#Hilmi Güler
5 yıl önce