|

Remy Kartal olmak üzere

Beşiktaş, golcü oyuncu almak için yine Chelsea'nin kapısını çaldı. Fransız Loic Remy için masaya oturan iki kulüp artık pazarlıkların son pürüzlerini hallediyor.

Yeni Şafak
14:18 - 5/07/2015 Pazar
Güncelleme: 11:25 - 5/07/2015 Pazar
IHA

Geçen sene Chelsea'den siyah-beyazlı takıma transfer edilen Demba Ba'nın geçen hafta Çin'e transfer olmasının ardından Beşiktaş, golcü arayışlarını yine İngiliz ekibinden yana kullanıyor. Chelsea'nin yıldızı Loic Remy için iki cephede de görüşmeler sürerken, 'Maviler' Fransız futbolcuyu ilk etapta satmayı düşünmüyor.



Demba Ba'daki hataya düşmek istemiyorlar

Beşiktaş'ın geçen seneki Demba Ba transferinin ardından Chelsea kulübü ile kurduğu iyi ilişki, siyah-beyazlı takımın mavilerden transfer etmek istediği Fransız Loic Remy için de meyvelerini vermek üzere. İki kulüp arasında Remy pazarlığının artık küçük pürüzlere kaldığı belirtilirken, anlaşma yönünü en çok zorlayan unsurun ise Chelsea'nin bu futbolcuyu ucuza satmak istememesi olarak gösteriliyor. Siyah-beyazlı takıma geçen sene Chelsea'den 6 milyon Euro'ya transfer olan ve geçen hafta da Çin'e 13 milyon Euro'ya giden Demba Ba'yı Beşiktaş'a ucuza sattığını düşünen Chelsea yöneticilerinin Remy transferinden bu hataya düşmeyeceği ifade ediliyor. İngiliz basınınında mavilerin Remy'i satış opsiyonlu kiraya vermek amacında olduğu yazılırken, Beşiktaş ile Chelsea arasında ki tek anlaşmazlığın bu olduğu belirtiliyor.



Anlaşmanın detayında İngiliz ekibi, Beşiktaş'a Remy'i 1 yıllığına kiraya vermek istediğini iletti ve Fransız futbolcunun satış opsiyonu için Chelsea'nin Beşiktaş'tan 11 milyon Euro gibi bir rakam talep ettiği de gelen haberler arasında. Şuan Rusya'da bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın hafta içerisinde Londra'ya giderek son pazarlıkları yapacağı ve en geç önümüzdeki hafta Cuma günü Loic Remy'nin Beşiktaş'a transfer olacağı belirtiliyor.

#Beşiktaş
#Chelsea
#Loic Remy
9 yıl önce