|

İhanetin son perdesi

Terör örgütü PKK'nın savunuculuğunu üstlenen HDP'li belediyelerin özellikle Çukurca ve Dağlıca'da asker ve polisleri şehit eden teröristleri işe aldığı iddia edildi. HDP'li bir büyükşehir belediyesinin iki ilçede düzenlenen terör saldırılarında yer alan 9 teröristi koşulsuz şartsız işe aldığı belirtiliyor.

Yeni Şafak
08:43 - 8/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 05:50 - 8/08/2015 Cumartesi
Diğer

Dilinden barışı düşürmeyen ve yerel yönetimlerde özerklik isteyen HDP, PKK'lılara kucak açtı. HDP'li belediyeler, özellikle Çukurca ile Dağlıca'da asker ve polisleri şehit eden teröristleri işe almaya başladı.



MASKELERİ DÜŞTÜ


Akşam'da yer alan habere göre, terörden ve kandan beslenen HDP'nin maskesi bir kez daha düştü. HDP'li bir büyükşehir belediyesi 26 kişilik kadro için başvuran yüzlerce insan arasından eğitimine, deneyimine bakmaksızın tek bir şart arıyor. Yazılı olmayan ancak işe alınanlara bakıldığında görülen bu şart ise belediyede işe girebilmek için terör örgütü saflarında yer almak.



3 KİŞİ DAĞLICA'DAKİ TERÖRİST


Zira bu belediye tarafından işe alınan üç kişi Dağlıca'da 12 askerimizin kanı ellerinde olan teröristlerden oluşuyor. Üstelik ne belediye ne de işe girenler bunu saklama gereği bile duyuyor.



6 KİŞİ ÇUKURCA'DAKİ SALDIRIDA GÖREV ALMIŞ


Yine işe alınanlardan 6 tanesi ise yine Çukurca'da düzenlenen kalleş saldırıya katılan teröristlerden. 24 askerimizin şehit edildiği saldırıda yer alan 6 terörist artık Büyükşehir Belediyesi personeli. İstihbarat raporlarına göre istihdam edilen teröristler hemen hemen her HDP'li belediyede görev alıyor. Bölgede oy aldığı insanların istek ve taleplerini görmeyen onlara hizmet götürmeyen HDP'li belediyeler işe personel alacakları zaman terör örgütü kadrosunda yer almayı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin askerine, polisine saldırı düzenlemiş olmalarını göz önünde tutuyor.



AİLELERİNE DE ÖNCELİK


Belediyeler çıkan çatışmalarda öldürülen teröristlerin birinci derecede yakınlarını da işe alıyor. HDP'li belediyeler böylece yıkmak ve bölmek istedikleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kendilerine halka hizmet etmeleri için gönderdiği paraları da teröristler ve onların ailelerine veriyor.



#dağlıca
#çukurca
#pkk
#hdp
9 yıl önce