|

İlyas Salman Aydın’da gözaltına alındı

Aydın'da çekimleri devam eden 'Trendeki Yolcu' filminin oyuncularından İlyas Salman, filmin tanıtım toplantısının yapıldığı otelde yasak olmasına rağmen alkol kullandığı ve taşkınlık çıkardığı için gözaltına alındı. Salman, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Yeni Şafak
22:33 - 24/10/2016 Monday
Güncelleme: 23:58 - 24/10/2016 Monday
DHA

Olay, bugün saat 21.30 sıralarında Aydın Büyükşehir Belediyesinin işlettiği, Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait Zincirlihan Otel'de meydana geldi.



İlyas Salman'ın rol aldığı 'Trendeki Yolcu' filminin çekimleri için Aydın'da bulunan ekip, filmin tanıtım toplantısı için otelde bir araya gelmişti.



Alkol kullanmanın yasak olduğu otelde iddiaya göre alkol kullanan ve taşkınlık çıkaran Salman, görevliler tarafından uyarıldı.



İddiaya göre uyarıları dikkate almayan ve dışarıdan alınan alkolü tüketmeye devam ederek taşkınlıklarına sürdüren oyuncu Salman, otel görevlilerinin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Salman'ın oyuncu arkadaşları olaya tepki gösterirken, ünlü oyuncu ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi'ne götürüldü.



İlyas Salman, karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.







#İlyas Salman
#Gözaltı
7 years ago