|

İnce'den CHP'ye: Yüreğiniz varsa beni disipline gönderin

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP Genel Merkezi'nin, kurultay çağrıcıları arasında yer alan kimi isimler hakkında disiplin soruşturması başlatması üzerine sert bir açıklama yaptı. Twitter hesabında paylaştığı mesajda İnce, "Yüreğiniz varsa beni disipline gönderin" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
09:30 - 17/08/2018 Cuma
Güncelleme: 10:33 - 17/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Muharrem İnce, CHP yönetimini hedef alan açıklamalarına devam ediyor.
Muharrem İnce, CHP yönetimini hedef alan açıklamalarına devam ediyor.

Son dönemlerde olağanüstü kurultay kriziyle çalkalanan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasındaki 'koltuk' mücadelesi devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde CHP yönetiminin muhalifler için 'yeterli imzayı toplayamadılar' açıklamasının ardından İnce ve diğer muhalifler genel merkezi hedef alana açıklamalarda bulunmuştu.

İnce yine genel merkezi hedef aldı

Muharrem İnce, sürece dair bu kez de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Twitter'dan paylaşımda bulunan İnce, şunları kaydetti:

"Olağanüstü kurultay için imza verenleri disipline vererek yüzsüzlük yapmayın. TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağıracağınıza olağanüstü kurultayı toplayın. Arkadaşlarımı disiplin kuruluna göndereceğinize yüreğiniz varsa beni gönderin."

"Demokrasiden söz edemezsiniz"

İnce, paylaştığı diğer mesajında ise "Cumhurbaşkanı adayı yaptığınız kişiye hakaret edenleri ödüllendirip olağanüstü kurultay talep edenleri disipline sevk ederek parti içi demokrasiden söz edemezsiniz" ifadesini de kullandı.


#Muharrem İnce
#CHP
#Disiplin
6 yıl önce