|

'Irkçılık ve mezhepçilik kardeşlik hukukumuzun üstüne geçemez'

Ak Parti MKYK üyesi Alkış, Tunceli’de bir takım ziyaretlerde bulundu. Ziyaret sonrasında Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel ile vatandaşlarla buluşan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Zeynep Alkış, “Şiddetle anılan Tunceli, artık yatırım ve istihdam olanakları ile anılıyor. 8 ayda 47 milyon TL’lik proje ile şahlanan kentimiz ‪Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel’in olağan üstü gayretleriyle baharı yaşıyor. Sayın Sonel ile projeleri yerinde gördük, vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.

Yeni Şafak
21:36 - 16/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 21:43 - 16/04/2018 Pazartesi
Diğer
​Ak Parti MKYK üyesi Alkış, Tunceli’de bir takım ziyaretlerde bulundu.
​Ak Parti MKYK üyesi Alkış, Tunceli’de bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış Tunceli’de Vali Tuncay Sonel, ‪Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek ve Pertek Kaymakamı Arif Gül’ü ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel ile vatandaşlarla buluşan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Zeynep Alkış, “Şiddetle anılan Tunceli, artık yatırım ve istihdam olanakları ile anılıyor. 8 ayda 47 milyon TL’lik proje ile şahlanan kentimiz ‪Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel’in olağan üstü gayretleriyle baharı yaşıyor. Sayın Sonel ile projeleri yerinde gördük, vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.

“Mezhepçilik ve ırkçılık hastalıktır”

TÜGVA tarafından Tunceli Pertek’te organize edilen gençlik söyleşilerine de katılan Alkış, gençlik buluşmasında “Kardeşlik Hukuku” üzerine konuştu. Renk, ırk, dil ve mezhep gözetmeden çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Alkış, “Irkçılık ve mezhepçilik kardeşlik hukukumuzun üstüne geçemez. Mezhepçilik ve ırkçılık hastalıktır. Bu hastalıkla mücadelenin panzehiri bin yıllık kardeşliğimizdir” dedi.


“Ak Parti gücünü medeniyetimizin değerlerinden almaktadır”

Ak Parti İl Başkanlığını da ziyaret eden Alkış, orada yaptığı açıklamada, “7 Bölge 81 ilde ayaktayız. Ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz çalışıyoruz. Millete ve ülkeye ait her soruna çözüm üretiyor, siyaseti ve milli iradeyi tehdit eden illegal yapılara karşı etkin bir mücadele veriyoruz. Ak Parti bir medeniyet partisidir. Gücünü medeniyetimizin değerlerinden almaktadır. Bu değerler ışığında hareket ederek; hem yasakları sona erdirdik, hem ekonomiyi büyüttük, hem toplumsal huzuru tesis ettik, hem de ülkemizin dünyadaki itibarına itibar kattık” dedi.

#Diyarbakır
6 yıl önce